Nielegalni imigranci z Erytrei buntują się w Tel Awiwie w Izraelu w związku z jakimś wydarzeniem w ambasadzie Erytrei.
Ambasada Erytrei miała dziś w Tel Awiwie jakieś prorządowe wydarzenie.
Przywieźli autobusy kibiców, opozycja słyszała o tym wydarzeniu i przywiozła autobusy przeciwników.
Kiedy zrobiło się gorąco, policja próbowała rozdzielić obie grupy, które rozpoczęły zamieszki.
Ponad 100 osób zostało rannych w różnym stopniu (w tym także policjanci).
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Cytat:
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
i co oni osiągnęli tym "buntem"?
dlaczego ich nie deportowali?
Nielegalni imigranci z Erytrei buntują się w Tel Awiwie w Izraelu w związku z
jakimś wydarzeniem w ambasadzie Erytrei
Jakbyś trochę bardziej się postarał, to byś może znalazł że chodzi o 30 rocznicę uzyskania niepodległości Erytrei. Ale po chuj się przemęczać...
Bardzo dobre pytanie. Szczególnie że chodzi tu o żydów, którzy mają spore doświadczenie w pacyfikowanie ludzi.
Podejrzewam że za parę dni jakoś to wykorzystają, jak tylko znowu te karaluchy wylezą na ulice protestować przeciwko ichnim reformom sądownictwa.
jakimś wydarzeniem w ambasadzie Erytrei
Jakbyś trochę bardziej się postarał, to byś może znalazł że chodzi o 30 rocznicę uzyskania niepodległości Erytrei. Ale po chuj się przemęczać...
mynameisgod napisał/a:
i co oni osiągnęli tym "buntem"?
Bardzo dobre pytanie. Szczególnie że chodzi tu o żydów, którzy mają spore doświadczenie w pacyfikowanie ludzi.
Podejrzewam że za parę dni jakoś to wykorzystają, jak tylko znowu te karaluchy wylezą na ulice protestować przeciwko ichnim reformom sądownictwa.
Juden nie wystrzelali ich jak kaczki lub Palestyńczyków tylko dlatego że są wyrachowani. Pozwolili im się zredukować samodzielnie, resztę wyłapią i deportują.
Pan_Cernik napisał/a:
Większość sadoli nie wie, gdzie leży Nowy Sącz, a ty wymagasz wiedzy na temat jakiejś Erytrei
Przypomina mi to zabawę w wojnę na śnieżki jaką toczyło się każdej zimy w podstawówce. Nie mają śniegu to muszą sobie radzić kamieniami .
Nie wiem, jaka broń zostanie użyta w trzeciej wojnie światowej, ale czwarta będzie się toczyć na kije i kamienie. ~A. Einstein
Jak to małpy w Izraelu? Foliarze twierdzą, że Żydzi imigrantów nie przyjmują do siebie a tylko wysyłają ich do Europy.
Pan_Cernik napisał/a:
Nielegalni imigranci z Erytrei buntują się w Tel Awiwie w Izraelu w związku z
wydarzeniem w ambasadzie Erytrei
Bez obrazy ale jestem takim ignorantem w kwestii Erytrei, że nie chciało mi się sprawdzać co to za wielkie wydarzenie w kraju o rocznym PKB na osobę poniżej minimalnej miesięcznej krajowej w PL.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów