📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
🔥
Spowodowała kolizję i uciekała
- teraz popularne
Ale ładnie śpiewa
Widać, że rozumieją się bez słów
Powodzenia w dawaniu mi łatki.
Jurandowi ze Spychowa w ten sposób wykapali smołą oko!
sadistic.pl/katjusze-zastosowanie-praktyczne-vt531853.htm?highlight=katjusze
Egzorcyzmy czarnego luda.... Nie pierodlą się jak wyszkoczy duch to go odjebią z kałacha
Do tej pory mam ślady zabawy takim ustrojstwem i saletrą
"Uczeni wyliczyli, że jest tylko jedna szansa na milion, by zaistniało coś tak całkowicie absurdalnego. Jednak magowie obliczyli, że szanse jedna na milion sprawdzają się w dziewięciu przypadkach na dziesięć." T. Pratchett
Lepiej dostać ogniem z plastiku, niż ogniem ciągłym z kałacha
Zulu-Gula napisał/a:
To jest murzyński bożek ogniska domowego, który nie dość, że chroni wszystkich domowników, to jeszcze pięknie śpiewa.
Ale ty jesteś debil
Fauj! Tam to musi śmierdzieć. I to podwójnie.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów