Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
W Polsce nie ma czarnuchów i ich nie potrzeba bo polaczki to jeszcze gorsze bydło od khalifatu
Widzę, że ktoś to zakochał się w khalifatach. Dupa będzie bolała. A za polaczka chuj Ci w dupę pedale pierdolony.
obsrany gównem. Ale Polacy mają jeszcze jeden problem: Polska jebie jak kraj osrany gównem, bo Polacy palą
śmieci i chuj wie co jeszcze.
Mieszkaniec tzw. kalifatu Francuskiego powie za to: "a u was księża katoliccy gwałcą dzieci. Polska to kraj wybitnie katolicki.
Czy Polacy to gwałciciele dzieci?"
Szach- mat prawaczki
W Polsce nie ma murzynów i ich nie potrzeba bo polaczki to jeszcze gorsze bydło od khalifatu
Życzę AIDS od swoich ciapatych ziomeczków, co ładują Twój magazynek od tyłu.
Dzięki wsparciu Unii Europejskiej w postaci różnych dotacji, funduszy spójności Polska już nie wygląda tak bardzo jak kraj
obsrany gównem. Ale Polacy mają jeszcze jeden problem: Polska jebie jak kraj osrany gównem, bo Polacy palą
Mieszkaniec tzw. kalifatu Francuskiego powie za to: "a u was księża katoliccy gwałcą dzieci. Polska to kraj wybitnie katolicki.
Szach- mat prawaczki
Dzięki wsparciu Unii Europejskiej w postaci różnych dotacji, funduszy spójności Polska już nie wygląda tak bardzo jak kraj
Szach- mat prawaczki
A ja myślałem, że tu nie ma debili którzy myślą, że ktoś coś daje za darmo, pewno myślisz, że 500+ to kradzież podatników, ale pieniądze z unii to filantropia szwabów i żabojadów
chuj Ci w dupę pedale pierdolony
Nie mogę pojąć, jak to ma obrazić pedała?
Wez kurwa...... Wez...... Patriotyczny rap jest tak samo slaby jak ten wirus.....
Nie mogę pojąć, jak to ma obrazić pedała?
Nie musi.
Wystarcza, że kurza ich gdy mówimy o nich prawdę.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów