18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (3) Soft (4) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 22:46
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 22:22
Cytat:

Według informacji "The Sydney Morning Herald” do zdarzenia doszło w australijskim mieście Perth. Na sali kinowej byli rodzice często z bardzo małymi dziećmi.

Czekali na seans "Piotrusia Królika". To zabawny film o złośliwym króliku w reżyserii Willa Glucka. Całość oparta na postaciach stworzonych w kultowej serii przez Beatrix Potter. Na jego zuchwałych przygodach wychowują się kolejne pokolenia dzieci na całym świecie.

Gdy zgasły światła, jak zawsze przed seansem najpierw wyświetlono reklamy i zwiastuny innych filmów. Nagle oczom dzieci ukazała się zapowiedź horroru "Dziedzictwo. Hereditary”.

Zwiastun filmu z udziałem Toni Collette przedstawiał między innymi sceny z nożyczkami przyciśniętymi do szyi martwego gołębia, zwłoki w trumnie, chłopca we krwi rozbijającego głowę o biurko i człowieka w ogniu. Wszystko oczywiście okraszone pełną napięcia muzyką i ostrymi efektami dźwiękowymi.

Film "Dziedzictwo. Hereditary” został nazwany przez krytyków "'Egzorcystą' nowego pokolenia” i "najstraszniejszym horrorem ostatnich lat”.

Dzieci krzyczały, płakały. Rodzice wołali, by to wyłączyć i zasłaniali dzieciom oczy i uszy. Niektórzy szybko wstawali i wybiegali z sali kinowej. Na szczęście dosyć szybko wyłączono nagranie. W ramach rekompensaty zaproponowano wszystkim bezpłatne bilety.

Żródło i rzeczony trailer:

Jebać bezstresowe wychowanie
Zgłoś

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Dzisiaj 2018-04-29, 12:22 1
Szczesciarze - odszkodowanie bedzie duze
Zgłoś
freaky 2018-04-29, 12:28 20
Cytat:

Dzieci krzyczały, płakały. Rodzice wołali, by to wyłączyć i zasłaniali dzieciom oczy i uszy. Niektórzy szybko wstawali i wybiegali z sali kinowej.

Co za pokolenie pizd. Nasza cywilizacja naprawdę upada...
Zgłoś
~Velture 2018-04-29, 12:28 16
O kurwa. Już wiem na co idę do kina.

A swoją drogą jeśli dzieci wystraszył ten zwiastun co dałeś w filmie to pizdeusze kurwa ich wychowali na jeszcze większe pizdunie.

Ja tam zawsze lubiłem horrory od małego, tak samo znajomi, i uwielbialiśmy je oglądać.
Zgłoś
k................0 2018-04-29, 12:30 65
Velture napisał/a:

O kurwa. Już wiem na co idę do kina.

Na film "Piotruś Królik"?
Zgłoś
dmnunited 2018-04-29, 13:06 15
w życiu nie widziałem tak brzydkiej dziewczynki, jak ta w horrorze...
Zgłoś
Chleb razowy 2018-04-29, 14:17 17
Cytat:

W ramach rekompensaty zaproponowano wszystkim bezpłatne bilety.

Pewnie na ten horror
Zgłoś
Essent 2018-04-29, 15:15 1
Jak ten film to horror to egzorcyzmy przy tym to bajka??
Zgłoś
garota 2018-04-29, 15:57 4
Zajebista reklama dla producenta filmu. Niby przypadkiem, niby niechcący....a to chwyt reklamą trącący.
Zgłoś
EvilDog 2018-04-29, 16:33 5
Jak dla mnie specjalnie zaplanowane żeby nagłośnić film
Zgłoś
SpeedyG 2018-04-29, 16:47 1
Pewnie rodzice liczą na wysokie odszkodowania, a film widać już po zwiastunie że będzie chujowy.
Zgłoś
h................o 2018-04-29, 18:17 5
Chuja do mordy, a nie odszkodowanie. Jebane cipki już problem robią z niczego. Dzieciaczki po takim wychowaniu wyrosną na feministki albo inne gówno.
Zgłoś
MadDave 2018-04-29, 18:30 1
Hmm jak by tutaj wypromować średni horror który wszyscy mają w dupie i na który nikt nie pójdzie ponieważ premiery blockbusterów. Hmmm może przypadkiem puścić między zwiastunami dla dzieci Powiemy że to przypadek a ludzie pójdą z ciekawości i zwróci się za odszkodowania/zwrot kosztów biletów.
Zgłoś
Argeusz 2018-04-29, 18:52 1
Kurwa, ale czy wy nie rozumiecie tego, ze większość z tych dzieci była w wieku do lat sześciu? Jak były na sadolu nagrania z dzieciakiem, którego przestraszył stary przebrany za jakieś gowno, to od razu pojawiały się komentarze gnojące starego. "buuu, trałma do końca rzycia, buu jaki chuj z tego siusiaka, zabiłbym go gołymi rencami".
Jesteście upośledzeni czy macie po prostu wszyscy po 12 lat?
Zgłoś
radek225 2018-04-29, 19:33 1
Pffffff... jako dziecko oglądałem dużo bardziej poryte horrory. Ten zwiastun nawet mnie nie ruszył, a już jako dziecko oglądałem dużo bardziej klimatyczną laleczkę Chucky, omena, teksańską masakrę, czy martwe zło. Widać rosnie nam kolejne pokolenie pizd w rurkach.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem