Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
jak dobrze,że koniec świata już w grudniu
@Amor Patriae Nostra Lex nie do ciebie było, tylko powyżej.
rozpierdolili cały system światowy włącznie z europą i polską (kryzys ,ataki terrorystyczne ,libia iran palestyna ,pakistan,syria,turcja,grecja,irlandia wogóle ziemie arabskie-) a teraz szukają kogoś kto udzieli biedulą pomocy -tylko czekać aż islam przegoni tę żydowską hołotę zanim zamkną nas w klatkach rozkazując nam co i jak mamy robić a nawet myśleć
odsiecz musi przyjść na czas co nie znaczy ze islam jest zdrowy bo każda religia to chora wizja ale tylko dzięki niej można połączyć siły w jakiejś ideologi a akurat islam dla żydów jest największą przeszkodą w globalizacji religii i utworzenia jednego rządu światowego co bedzie prowadzał nas na smyczy
@johjohnson
powiedział ktoś co całe życie siedzi i przed kompem i myśli że coś zmieni.
wczoraj zalogowałem się na sadola pierwszy raz od dwóch miesięcy ale myśl co chcesz a na zmienianie świata mam wyjebane jak stąd do Kopenhagi
Następny pajac, który gówno wie o co chodzi, a się wypowiada Brawo!
a wy się tak w tym Mrągowie wzajemnie wspieracie czy ki chuj? może jakieś gejzerowskie koło wspólnej pomocy?
@Matuus Weź kurwa przeczytaj jakieś wiadomości na temat islamizacji europy i później zacznij pisać brednie w internecie.
Mieszkam i pracuję we Francji, czyli kraju, który jest jednym z bardziej zapopularyzowanych przez emigrantów krajów Europy. Nikt tutaj niema problemów z emigrantami, oprócz kilku młokosów, których w Polsce byśmy określili nacjonalistami, lub debilami. Na tematy dot. muzułmanów mają najwięcej do powiedzenia osoby, które NIC o nich nie wiedza, oprócz paru słów z telewizji i internetu. Tylko, że w telewizji i internecie nie mówi się o niczym innym oprócz zamachach. Jebta się.
Polska to zaściankowy kraj, nie myślcie sobie, że ktokolwiek będzie chciał tam emigrować.
wczoraj zalogowałem się na sadola pierwszy raz od dwóch miesięcy ale myśl co chcesz a na zmienianie świata mam wyjebane jak stąd do Kopenhagi
a wy się tak w tym Mrągowie wzajemnie wspieracie czy ki chuj? może jakieś gejzerowskie koło wspólnej pomocy?
I właśnie przez takich ludzi "co mają wyjebane" politycy jebią ludzi w dupę bez wazeliny, emigranci się panoszą mając większe prawa niż rdzenni mieszkańcy a dlaczego? bo tacy jak ty mają wyjebane.
I właśnie przez takich ludzi "co mają wyjebane" politycy jebią ludzi w dupę bez wazeliny, emigranci się panoszą mając większe prawa niż rdzenni mieszkańcy a dlaczego? bo tacy jak ty mają wyjebane.
wiesz, możesz walczyć z emigracją, możesz walczyć z ogólnie pojętym lewactwem, możesz walczyć z nazizmem, komunizmem ale i tak w efekcie finalnym emigranci, lewacy, naziści, komuniści a nawet takie "narodowe" grupy jak ONR i NOP zostaną wyruchane w dupsko przez nasz sprzedajny rząd dlatego mam wyjebane.
(...) szanuję wiarę chrześcijańską, bo jest fundamentem całego cywilizowanego świata. Historia chrześcijaństwa nie jest idealna, ale jej ideały są przestrzegane w naszym społeczeństwie i na nich ono jest zbudowane. (...) inne religie też są gówno warte. Tylko to opluwane przez was chrześcijaństwo jest normalna religią.
Słyszałeś kiedyś o krajach skandynawskich? Albo, bliżej, o Czechach? To dopiero muszą być dzikusy, co? U nich fundament całego cywilizowanego świata to jakaś marna mniejszość.
kościół wykreował postać Polaka konserwatysty mało tolerancyjnego dla islamu i innego ścierwa, ponieważ głęboko wierzącego w boga chrześcijańskiego. To sprawia, że u nas ta luka nie jest tak duża jak w krajach zachodnich i nie pałęta się u nas dużo tego ścierwa. Inna sprawą jest to, że oni liczą tylko na socjal, ale moim zdaniem jeszcze na wiele lat jesteśmy zabezpieczeni przez ich inwazja właśnie dzięki bądź co badź kościołowi.
To, że nie ma u nas społeczeństwa multikulturowego zawdzięczamy przede wszystkim Hitlerowi i Stalinowi. Kościół nie ma z tym kompletnie nic wspólnego. Doucz się.
Pomimo tego, że czuję się chrześcijaninem, ale nie katolikiem to nie opluwam, bo wiem że jest to solidny fundament dla naszego społeczeństwa zabezpieczający nas przez wszelkim szlamem typu homoseksyalizm, tolerancja i inny ściek poglądowy.
Druga podstawowa doktryna chrześcijaństwa (zaraz za miłością do boga) jest miłość do bliźniego. Nawet do nieprzyjaciół. Nawet do ludzi złych. I akceptacja ich wolności (tak jak bóg akceptuje wolność każdego człowieka).
Rozumiesz jaki z Ciebie chrześcijanin?
A dla chłopaków z Francji wielkie brawa widać, że młodziez się budzi,
Jaka młodzież? Popatrz na nich, to są ludzie, dla których priorytetem jest nienawiść. Był niedawno ich film reklamowy, na którym widać, że to jest zwykła bojówka.
Naprawdę chcesz żyć w świecie, w którym zasady ustala się argumentem siły?
Po stokroć bardziej wolę być "głupim chrześcijaninem" niż cokolwiek innego...
Wygrałeś.
I zmień sobie awatar, bo to co masz tam teraz to jakaś parodia Polskiego orłą... patrioto.
PS. Sadistic, co jest kurwa? Co to za wylew nacjonalistów?
Zapewne zadajesz się z samymi emigrantami dlatego też nikt nie widzi problemu. Ja mieszkam i pracuję w Anglii pomimo tego,że pracujący ze mną Anglicy nie mają nic do mnie(bo już jakiś czas ze sobą pracujemy i sięlubimy) to do innych emigrantów nie są jakoś super pozytywnie nastawieni co raz więcej młodych angoli widzi w tym problem bo pracę zabieramy itd więc nie gadaj,że żabojady to takie super tolerancyjne są bo jakoś tego zbytnio ostatnio nie okazują
A Ty nie masz wyjebane i tak nic nie zrobisz, jak jesteś taki pełen charyzmy to zbierz tłum i rozpierdol sejm, działaczu społeczny od siedmiu boleści. Pierdolić to każdy potrafi, że chce działać, tego syfu w naszych genach nie wyplenisz, zawsze będzie się chciało nic nie robić i nachapać jak najwięcej cudzym kosztem, sam byś poszedł na polityka i dorwał się do koryta żeby Twoja rodzina miała lepiej, każdy normalny człowiek by tak zrobił bo w tym zjebanym kraju nie da się inaczej, to jest błędne koło. Nawet jeśli masz dużo pieniędzy i Ci się powodzi to w końcu do czegoś się dojebią bo przecież nie możesz mieć więcej niż biedny urzędas nierób albo ''biedny'' polityk nierób. Wszechobecna zawiść i zazdrość to chcesz zmieniać ? Musiałbyś wszystkich zastrzelić. " ''Naród wspaniały. Tylko ludzie kurwy ". J. Piłsudski
Over and out.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów