Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Banda debili wspieła się na dach, podskakują i wydają nieartykułowane dźwięki, a muzułmanie i policja wzruszyli ramionami i czekają, aż im się znudzi i zejdą po banana, nadludzie mendowate.
Pamiętacie filmik babki z dzieckiem w autobusie czy metrze w UK co wrzucała na imigrantów, że w Londynie jest już więcej zagranicznych ludzi niż samych Anglików ? Racje miała.
Imigranci niszczą rynek. W tych gorszych pracach teraz już conajmniej 50% pracowników to zagraniczni. Bo Polak już się nie godzi robić w takich warunkach i za takie pieniądze, i jakby nie było emigrantów, to firma albo musiała by zwijać manatki, albo podnieść pensję lub przynajmniej dawać jakieś premię np 13tki, a tak emigranci wchodzą na te stanowiska bo im się godzi za tyle pracować, a Polacy pozostają bez pracy. Nie podoba mi się to, że jest ich co raz więcej bo to nie wróży nic dobrego.
Polska powinna to jakoś zablokować ukrucić. może wizy ?
nie mogą tolerancja jest w modzie,
trzeba być tolerancyjnym bo co inni powiedzą,
już mają Polskę za bandycki,rasistowski i antysemicki kraj jakby ktoś z naszych pierdnął w stronę kolorowego żyda to by nas zjedli jak już pisałem u nas mogą robić co się im chce bo i tak kary nikt nie doczeka a polaka jak napierdolą za granicami państwa to tylko coś tam wspomną i chuj ;D Ja jestem sam na emigracji i wiem,że tubylcom to nie pasuje mi też by nie pasowało
Pamiętacie filmik babki z dzieckiem w autobusie czy metrze w UK co wrzucała na imigrantów, że w Londynie jest już więcej zagranicznych ludzi niż samych Anglików ? Racje miała.
taaa, tylko ona na Polaków najeżdżała...
już mają Polskę za bandycki,rasistowski i antysemicki kraj
i mam szczerą nadzieję, że niedługo ktoś w Polsce pokaże, że mają rację, to może będzie nas ścierwo szerokim łukiem omijać.
Polska dla Polaków, ziemia dla ziemniaków.
Pedały do ostrzału, tolerancja pod dywan, ciapaci won i przymusowy pobór do wojska
@johjohnson
powiedział ktoś co całe życie siedzi i przed kompem i myśli że coś zmieni.
Powiedział ten co nie tylko całe życie siedzi przed kompem, ale i nie myśli i siedzi z mordą w kuble bo za głupi jest na cokolwiek. Dobrze, że chociaż oddychać potrafisz.
A ja Wam powiem tak:
Polska dla Polaków, ziemia dla ziemniaków.
Pedały do ostrzału, tolerancja pod dywan, ciapaci won i przymusowy pobór do wojska
Jeszcze żydzi do kamieniołomów, feministki do garów, pedofile na pal a komuchy pod ścianę.
Mieszkam i pracuję we Francji, czyli kraju, który jest jednym z bardziej zapopularyzowanych przez emigrantów krajów Europy. Nikt tutaj niema problemów z emigrantami, oprócz kilku młokosów, których w Polsce byśmy określili nacjonalistami, lub debilami. Na tematy dot. muzułmanów mają najwięcej do powiedzenia osoby, które NIC o nich nie wiedza, oprócz paru słów z telewizji i internetu. Tylko, że w telewizji i internecie nie mówi się o niczym innym oprócz zamachach. Jebta się.
Polska to zaściankowy kraj, nie myślcie sobie, że ktokolwiek będzie chciał tam emigrować.
Nie mówię o przykładzie islamu pierwotnego tylko o fanach źle pojętego dżihadu, i innych pojebach w pasach szahida. Jeśli nie przeszkadza Ci fakt,że paryż jest paraliżowany na czas ichniejszej modlitwy spoko, jeśli nie przeszkadza Ci, że czyjeś dzieci są poniżane i lekceważone ze względu na to, że na przerwie jedzą szynkę spoko, jeśli nie przeszkadza Ci, że przywódca Umma Proroka, sam określa że nie zdziwiłby się na wieść o zamachach w norwegii, określa islam jako religię wojny a co najważniejsze że islamiści w norwegii zbroją się. To spoko ale nie zdziw sie kiedy przez swoją obojętność zostaniesz wyruchany w dupe
PS. Islamy to najbardziej pojebana frakcja na całym świecie
Pajacu katolik nie ukamieniuje Cię za to, że spojrzałeś się na niego krzywo, a Twoją córkę nie zgwałci i zabije dlatego że źle wypowiadałeś się o jego religii
Ale mnie gamoń jak ty opierdoli, że uważam katoli za zarazę, to mi starczy
Po stokroć bardziej wolę być "głupim chrześcijaninem" niż cokolwiek innego...
Dobrze, że chociaż to wiesz, oprócz bełkotu, który napisałeś.
wczoraj zalogowałem się na sadola pierwszy raz od dwóch miesięcy ale myśl co chcesz a na zmienianie świata mam wyjebane jak stąd do Kopenhagi
a wy się tak w tym Mrągowie wzajemnie wspieracie czy ki chuj? może jakieś gejzerowskie koło wspólnej pomocy?
Z takim podejściem "mam wyjebane", będziesz niedługo zakopany w ziemi po głowę za niewinność.
A co do tego, że jesteśmy obydwaj z Mrągowa:
My przynajmniej mamy kolegów nie tylko 300km od swojego miasteczka. A teraz wracaj do lekcji, bo ci się przydadzą.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów