📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
12 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-10, 18:32
kowalik87 napisał/a:
W jakiej maszynowni debilu, to jest pokład cumowniczy
Gdzie napisałem o maszynowni? Debilu naucz się czytać.
Piwero za muzykę Leo Moracchioli.
powiedz to swojej starej...
To są racuchy debilu .
sard napisał/a:
powiedz to swojej starej...
hhahahah - a co jak halman się narodził bez poczęcia
Zaznaczona część podpiera cumę przy naciąganiu jej, gdy jest założona na poler, by opierała się na rolce gdy jest napięta. Gdy ściąga się zluzowaną cumę z bolera, powinna ona zostać również ściągnięta z tej płytki na rolce, by uniknąć właśnie takiego wypadku. Miałem dokładnie taką samą sytuację ostatnio, tylko zdąrzyłem spierdolić z drogi.
@up
debil ze mnie, nie wkleiłem zdjęcia.
Załączam i zaznaczam.
Zaznaczona część podpiera cumę przy naciąganiu jej, gdy jest założona na poler, by opierała się na rolce gdy jest napięta. Gdy ściąga się zluzowaną cumę z bolera, powinna ona zostać również ściągnięta z tej płytki na rolce, by uniknąć właśnie takiego wypadku. Miałem dokładnie taką samą sytuację ostatnio, tylko zdąrzyłem spierdolić z drogi.
@up
debil ze mnie, nie wkleiłem zdjęcia.
piwo za muze
ko...........87 napisał/a:
W jakiej maszynowni debilu, to jest pokład cumowniczy
Musisz być wyrozumiały dla halmana, nigdy na statku nie był. Tzn wydawało mu się że był jak wracał najebany do swojej piwnicy
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów