odjaniepawlilo
Ale ty i tak jesteś debilem skoro jak sama nazwa mówi "maszynownia" to nawet moje 4 letnie dziecko wie, że powinny tam być maszyny, silniki, pompy.
Przy wybieraniu cumy jak kto woli liny zaczepiła się pierdoła i tyle. Zdarza się, dobrze że miał kask rozchodzi to
Ale ty i tak jesteś debilem skoro jak sama nazwa mówi "maszynownia" to nawet moje 4 letnie dziecko wie, że powinny tam być maszyny, silniki, pompy.
Kurwa oddaj swoje czteroletnie dziecko do rodziny zastępczej bo fatalnie je ułożysz: albo będzie Jebac pincet plusss i walić wódkę, alboooo.... da swojemu dziecku na imię brajan.
Dlaczego ta lina tak zapierdalala i dlaczego byla zła i dlaczego byla w wodzie i dlaczego w ogole, gdyż, iż ponieważ
ja pierdolę, nawijarka zwijała linę zakończoną pętelką, która zaczepiła się o jakąś wystającą część słupka, naprężyła się i albo pękła lina i zmiotła operatora zwijarki, albo zsunęła się z tego wystającego zaczepu. Tak czy inaczej najpierw się naprężyła, a później rozprężyła, ku naszej uciesze
Obsługa wyciągarki cumy, wybierała cumę z wody w trakcie wyjścia morze. Oko cumy zaczepiło o pachoł a wyciągarka wciaz pracowała. Musiała się urwać. Taka lina ma potężną energię nagromadzona przy rozciąganiu. Jak się zerwie to wszystko co żywe i stoi na jej drodze staje się martwe.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów