📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
53 minuty temu
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Co wy pierdolicie księża nie kradną , dają przykład wszystkim ludziom jak żyć to są ohydne oszczerstwa.
heh żartowałem nie byłem w kościele od ślubu czyli 12lat...
heh żartowałem nie byłem w kościele od ślubu czyli 12lat...
A propos kleru - byłem na weselu w Wiśniczu, piękny kościółek, klecha za wesele skasował 1000 (słownie tysiąc zł) plus ok 600 dla chołoty przydupasów... naturalnym dla mnie jest ze skłądki nie powinno być ale!..... cyt: "drodzy goście w naszej parafii jest taka tradycja że zbieramy w wesela dla potrzebujących rodzin, składjkę zbierze drużba (gdzie był śmieć kościelny co skasował 100 za obsługę!) . btw świetna socjotechnika - jak kuzyn z taca wstyd nie dać. taca się uginała (tzw cicha składka - same papierki) po 2 tygodniach zapytałem mailowo kancelarię które rodziny wspomogli i w jakiej kwocie, do tego pytałem jak mozna kogoś zgłosić do tego to programu (tak się składa ze znam biedne rodziny z okolicy) odzewu zero.... natomiast mail wysłany kilka dni później w którym informowałem ze konto nieaktualne i $ nie dochodzą spotkał się z odzewem - zapewniono ze konto ok.
Ot kurwa to właśnie anty katoli coś spina Ksiądz czy kościelny zawód jak inny zarabia więcej bo może. A wam dupska ściska, że za młodu się nie wybrali do seminarium czy też baliście co by matka towarzyszka powiedziała czy stary z ub powiedział Autorka też wojująca feministka i jak to większość w Polsce (poszukajcie sobie zdjęcia) z mordą o kaloryfer ciosaną Aż tak wam żal dupsko ściska ? Było się uczyć teraz byście mieli pracę i zarabiali jak ludzie. Sam wiele nie zarabiam - wkurwia mnie troszkę postępowanie niektórych księży ale właściwie chuj mnie to obchodzi - ja na tacę nie daję a co robią inne " owieczki pana " i jak dają się strzyc to ich sprawa. Każdy może zrobić ze swoimi pieniędzmi co chce.
A dla takich PRO'sów co się na katoli i kler obrazili - wio zakładać własne religie i trzepać kasę
A dla takich PRO'sów co się na katoli i kler obrazili - wio zakładać własne religie i trzepać kasę
@Up: nie kuś, bo jakiemuś się poszczęści i powtórzy sukces pana Hubbarda tworząc polską Scjentologię.
Ja już się wystarczająco wstydzę za rodaków przy okazji imprez w stylu "cudu" w Sokółce.
Swoją drogą, jeśli korzystasz z usług duchowych, chodzisz do kościoła i nie dajesz na tacę, to też troszkę nieuczciwe chyba
Ja nie daję, bo nie korzystam, przysługuje mi wygodniejszy kocioł w piekle.
Ja już się wystarczająco wstydzę za rodaków przy okazji imprez w stylu "cudu" w Sokółce.
Swoją drogą, jeśli korzystasz z usług duchowych, chodzisz do kościoła i nie dajesz na tacę, to też troszkę nieuczciwe chyba
Ja nie daję, bo nie korzystam, przysługuje mi wygodniejszy kocioł w piekle.
Jestem katolikiem, ale uważam, że ten film to metafora tego co się dzieje w kościołach. Jak niektórzy księża wykorzystują naiwność starszych osób i "kradną"(wciskając kit itp.) pieniądze.
od początku liczyłem na to że będzie podpierdalał Jak to się zna mentalność polaczków. Nie zarobić tylko podpierdolić
i takie rzeczy w Krakowie..
Kurwa. I pomyśleć, że codziennie wysiadam na Bagateli. Ciekawe ile rzeczy mi już ubyło..
pewnie zaliczenie na jakims AFiT czy innym gównie
Co do tej pracy na 2 etaty to byłem pewny ze ta babcia z 18 sec. wejdzie do tego najt klabu z kilku sec. wczesniej heheh
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów