📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
@Up
Spięło mnie. I to bardzo. Wiedziałem, że kebab+mleko na kaca to nie jest dobry pomysł... A co do nawiedzonych to na bank się zaraz zacznie.
Spięło mnie. I to bardzo. Wiedziałem, że kebab+mleko na kaca to nie jest dobry pomysł... A co do nawiedzonych to na bank się zaraz zacznie.
To może ja oficjalnie powiem "Start"!
iii wystartowal : KUrwa ! jakis zacofany jestem, od kiedy sutanny robia jako miniowki ? bo niby jak sutanne upchal w jeansy ? dawno takiego sci-fi nie widzialem .. ksiadz zlodziej ? predzej bym sie spodziewal zamiast koloratki jakis napis metallica albo iron maiden
cygan nie moze byc ksiedzem . FAKE !
koloratke mozna do koszuli dac buce pewno katole bo low IQ i na to nie wpadli trololollololo, a nie bedzie hejtingu bo niedziela i katole modlą sie o rozwiazanie ich problemow...
@up jaki obeznany, tata do koszuli zaklada jak do pracy idzie ?
Księża nie muszą nikomu wyciągać portfeli z kieszeni. Bydło samo w zębach kasę przynosi.
Chujowe zdjęcia, montaż, scenariusz i motyw...
Baba myślała, że jak da kontrowersyjny motyw, bo z księdzem to ukryje swoje braki techniczne. Niestety, albo stety, ta sztuka jej się nie udała
Baba myślała, że jak da kontrowersyjny motyw, bo z księdzem to ukryje swoje braki techniczne. Niestety, albo stety, ta sztuka jej się nie udała
fake, nikogo nie zgwałcił ( żadnego dziecka )bo kurwy lubią systematyczne pierdolenie dzieci, zwłaszcza chłopczyków ministrantów, nie wsiadł do swojego mercedesa klasy ,,ja pierdole ale to drogie" i nie odebrał żadnego telefonu swoim Iphone.
O ja pierdolę kunszt światowej kinematografii.
wróżę oskary i wszędzie czerwone dywany
Cytat:
scenariusz, reż, zdjęcia, montaż Ewa Kałat
wróżę oskary i wszędzie czerwone dywany
Jak wierni nie chodzą do kościoła to Kościół wychodzi do wiernych:)
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów