Nieznajomy jeszcze dotąd gość śmiał powiedzieć złe słowo na BMW. Efekty poniżej poscigi.pl/brutalnie-skatowal-mezczyzne-kazal-calowac-buty-grozil-zako...
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:38
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
53 minuty temu
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Adrian92 napisał/a:
O inteligencji piszę osoba która na nick wybiera nazwę "arealhooker" i jeszcze coś wspomina o ruchaniu w więzieniu.
Prawdziwy inteligent się odezwał
Na harda też wchodzisz i jęczysz jak baba w komentarzach? Ahh nie, 1 post,po prostu zabłądził w internecie
I na chuj się spinasz? W piździe mamy pobitego, ale jeszcze bardziej takie zera patologiczne które bronisz. Też jesteś takim zerem że się zaraz zesrasz bo ktoś cię obraził i będziesz leciał z kolegami wyjaśnić sprawę?
Patologia... zalozyc im obroze i dac jakiemus rolnikowi zeby rozrzucali gnoj na polu. Do niczego innego sie nie nadaja.
Jebany Zbąszynek, kurwa jego mać. Dwa faktultety, angielski perfekt, prawo jazdy cały alfabet i co ? I gówno. Pieprzona wiocha, tylko fizycznych potrzebują. A politologów a poooooo co, peeewnie po co. Później będzie płacz jak im wszystko pierdolnie.
mam nadzieje że im poszerzą otwór w więzieniu
neo001 napisał/a:
I na chuj się spinasz? W piździe mamy pobitego, ale jeszcze bardziej takie zera patologiczne które bronisz. Też jesteś takim zerem że się zaraz zesrasz bo ktoś cię obraził i będziesz leciał z kolegami wyjaśnić sprawę?
Ja się nie spinam i nikogo nie bronie, to wy jęczycie jak baby i sobie dopowiadacie. Nie popieram poniżania i nagrywania ale możliwe, że ofiara tej sytuacji wcale nie była taka niewinna, a może nawet to jeden z nich lub taki sam patus. Na jednym z nagrań mówi, że przeprasza za to co mówił przez telefon więc najwidoczniej miał swoje na sumieniu.
Najgorsze w takiej sytuacji nie jest sam wpierdol a to, że nagrywają i upubliczniają. Tego nie popieram
Nie wiem dlaczego nikt tego nie przytoczył, ale na niemal samym końcu koleś mówi o zerwaniu z Kornelią więc na bank się znają
Ten co go tłukł to niezłego szpagata zrobił na komendzie, po necie lata papier na niego. Frajer ćpun i chuj do lania tfu na frajera
Co za kurwy jebane leszcze pierdolone.
Zgłosisz to gdziekolwiek to przyjadę i cię kurwa zakopię... poczym sam wstawia wideo do internetu, no kurwa weźcie go do gazu...
zajebiście szmaciarza potraktowali. Nauczy się, że BMW to najlepsze fury
russian-roulette napisał/a:
zajebiście szmaciarza potraktowali. Nauczy się, że BMW to najlepsze fury
Twoja stara jest najlepsza.
podziwiam takich debili,wyłapać kilka lat za taką chujnię kurwa,zamiast za takie chujowe bezsensowne akcje wyłapać pajdę,to już lepiej zrobić jakiegoś jubilera i wyłapać taką samą pajdę,ale chociaż mieć jakis hajs....w tych czasach te dzieciaki dla fejmu zrobią wszystko.Normalny człowiek robi wszystko,zeby nie zostawić śladów,a te zjeby nagrywają się sami i jeszcze wrzucają do siecie.Utylizacja takich pizd powinna być obowiazkowa
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów