18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (6) Soft (4) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 17 minut temu
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:19

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
neo001 2022-12-06, 14:08 3
Adrian92 napisał/a:

Ja się nie spinam i nikogo nie bronie, to wy jęczycie jak baby i sobie dopowiadacie. Nie popieram poniżania i nagrywania ale możliwe, że ofiara tej sytuacji wcale nie była taka niewinna, a może nawet to jeden z nich lub taki sam patus. Na jednym z nagrań mówi, że przeprasza za to co mówił przez telefon więc najwidoczniej miał swoje na sumieniu.
Najgorsze w takiej sytuacji nie jest sam wpierdol a to, że nagrywają i upubliczniają. Tego nie popieram

Najgorsze są takie ścierwa, zresztą wiesz jak to "wygląda" ze zdjęcia. Nawet jak by im/mu matkę zwyzywał w prywatnej rozmowie, to jest to znacznie przesadzona reakcja. I to ty gdybasz o co tam poszło i sobie dopowiadasz coś czego nie wiesz, a takich śmieci należy piętnować, bo ludzi z "tego" nie będzie raczej.

PS. dodatkowo chyba nie rozróżniasz poniżania od pobicia i niszczenia cudzej własności.

Ciekawe czy jak bym ci wysprzęglił jedynki i dwójeczki i kazał wylizać rowa bezdomnemu i to nagrało, to dalej byś uważał że to tylko poniżanie?
Zgłoś
Kici-Kici 2022-12-06, 14:47
w tych portalach informacyjnych pracują jacyś jebani analfabeci tyle jest błędów, że czasami całe zdania nie mają sensu
Zgłoś
TytanowyRosomak 2022-12-06, 18:03
Ciekawe czy zerwał z tą Kornelią
Zgłoś
eMCeONe 2022-12-06, 19:40
To wasze dopierdalanie się do marki jest dopiero zajebiste.. To, że Niemce robią zajebiste fury a po 20 latach dekle kupują te złomy żeby bączki pokręcić to już inna sprawa. Wszystkie RWD są kupowane przez debili jednak wymieńcie chociaż 5 marek fur tylnonapędowych na których stać tych pajaców.
Zgłoś
willoo 2022-12-07, 1:09
Ale kurwa dramat... myślałem, że jednak jesteśmy trochę bardziej cywilizowani od ruskich. Że u nas takich akcji nie ma... jak bardzo się myliłem...
Zgłoś
SoHiGH 2022-12-07, 10:18
do piachu z tymi smieciami
Zgłoś
nurian 2022-12-07, 15:02 3
Kamil B. Największy prawilniaczek z mojego miasteczka, zawsze do wszystkich się rzuca, HWDP i jebac konfidentów a proszę jak ładnie się sprawcą wysprzeglił na komendzie

A tu zdjęcie po tym jak sprawcą zdarzenia Kamil B. Zaczepił bez powodu 13-latka kopniakiem bo ten przechodził akurat obok. Tak, nie przesłyszeliście się, 21 latek dostał wpierdol od 13-latka

Zgłoś
OliverSucks 2022-12-07, 15:37
Nie możemy sadole sie jakoś razem zebrać znaleźć tych pizdeuszy i zafundować im prawdziwą Południowo Amerykańską desko terapię?
Zgłoś
Marian_Koniuszko 2022-12-07, 16:13
Na razie nic nie zrobisz, bo trzeba przynajmniej ze 3 miesiące odczekać

nurian napisał/a:

Kamil B. Największy prawilniaczek z mojego miasteczka, zawsze do wszystkich się rzuca, HWDP i jebac konfidentów a proszę jak ładnie się sprawcą wysprzeglił na komendzie
A tu zdjęcie po tym jak sprawcą zdarzenia Kamil B. Zaczepił bez powodu 13-latka kopniakiem bo ten przechodził akurat obok. Tak, nie przesłyszeliście się, 21 latek dostał wpierdol od 13-latka

Papier nie do tej sprawy akurat, ale mimo wszystko możecie mu nim zafundować bardziej rozrywkowy pobyt na śledczaku.
Pewnie będzie siedział w areszcie śledczym w Szamotułach, al. 1 Maja 5, więc po prostu puśćcie za nim ten papier, a tam już odpowiednio go naprostują.
Zgłoś
Ueizkvhwkzkx 2022-12-07, 22:23
ę
Adrian92 napisał/a:

Jak zawsze sadolowcy się spłakali nad ofiarą nie znając sytuacji. Ewidentnie widac, że sprawcy to jakaś małoletnia patola, ale jeśli typek sobie zasłużył, spinał dupę, był chojrakiem przez telefon i internet to dostał karę. I umówmy się, koło wpierdolu to nawet nie stało. Przestańcie jęczeć jak baby

To nie było spinanie dupy, zwyczajne krytykowanie. Rozpieszczone chłopaczki z bogatych domów pajacują na instagramie pokazując bmw od mamusi. Nawet cypis i TPS napisali o nich że są niezłymi zjebami i wykrętami społeczeństwa.
Zgłoś
LouisdeFunes 2022-12-08, 0:31
takie ścierwo tylko odjebać kulą w łeb
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem