Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Ja się nie spinam i nikogo nie bronie, to wy jęczycie jak baby i sobie dopowiadacie. Nie popieram poniżania i nagrywania ale możliwe, że ofiara tej sytuacji wcale nie była taka niewinna, a może nawet to jeden z nich lub taki sam patus. Na jednym z nagrań mówi, że przeprasza za to co mówił przez telefon więc najwidoczniej miał swoje na sumieniu.
Najgorsze w takiej sytuacji nie jest sam wpierdol a to, że nagrywają i upubliczniają. Tego nie popieram
Najgorsze są takie ścierwa, zresztą wiesz jak to "wygląda" ze zdjęcia. Nawet jak by im/mu matkę zwyzywał w prywatnej rozmowie, to jest to znacznie przesadzona reakcja. I to ty gdybasz o co tam poszło i sobie dopowiadasz coś czego nie wiesz, a takich śmieci należy piętnować, bo ludzi z "tego" nie będzie raczej.
PS. dodatkowo chyba nie rozróżniasz poniżania od pobicia i niszczenia cudzej własności.
Ciekawe czy jak bym ci wysprzęglił jedynki i dwójeczki i kazał wylizać rowa bezdomnemu i to nagrało, to dalej byś uważał że to tylko poniżanie?
A tu zdjęcie po tym jak sprawcą zdarzenia Kamil B. Zaczepił bez powodu 13-latka kopniakiem bo ten przechodził akurat obok. Tak, nie przesłyszeliście się, 21 latek dostał wpierdol od 13-latka
Kamil B. Największy prawilniaczek z mojego miasteczka, zawsze do wszystkich się rzuca, HWDP i jebac konfidentów a proszę jak ładnie się sprawcą wysprzeglił na komendzie
A tu zdjęcie po tym jak sprawcą zdarzenia Kamil B. Zaczepił bez powodu 13-latka kopniakiem bo ten przechodził akurat obok. Tak, nie przesłyszeliście się, 21 latek dostał wpierdol od 13-latka
Papier nie do tej sprawy akurat, ale mimo wszystko możecie mu nim zafundować bardziej rozrywkowy pobyt na śledczaku.
Pewnie będzie siedział w areszcie śledczym w Szamotułach, al. 1 Maja 5, więc po prostu puśćcie za nim ten papier, a tam już odpowiednio go naprostują.
Jak zawsze sadolowcy się spłakali nad ofiarą nie znając sytuacji. Ewidentnie widac, że sprawcy to jakaś małoletnia patola, ale jeśli typek sobie zasłużył, spinał dupę, był chojrakiem przez telefon i internet to dostał karę. I umówmy się, koło wpierdolu to nawet nie stało. Przestańcie jęczeć jak baby
To nie było spinanie dupy, zwyczajne krytykowanie. Rozpieszczone chłopaczki z bogatych domów pajacują na instagramie pokazując bmw od mamusi. Nawet cypis i TPS napisali o nich że są niezłymi zjebami i wykrętami społeczeństwa.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów