Tragiczny finał przeprawy rzecznej w Mosulu. Zginęli wszyscy pasażerowie, 96 osób.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
26 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
nikt nie umial plywac? czy o huj chodzi?
tomasz220289 napisał/a:
Trzeba umieć pływać i skakać od razu do wody.
Tutaj widać, że wszyscy zostali uwięzieni pod powierzchnią wody przez tonący prom + dostali po głowach stalowym pokładem.
Czyli jak ktoś skoczył by do wody jak tylko prom nabierał wody mógł przeżyć...
Zapamiętam.
Zapamiętam.
Chuj a nie wszyscy jak ,mnie wkurwia jak ktoś pierdoli głupoty bez sprawdzenia tego...
Tak kurwa na 200 osób nikt pływać nie umiał.
Czymś stalowym to chyba Ty dostałeś po łbie, że pierdolisz takie farmazony....
Według irackiego Ministerstwa Spraw Wewnętrznych w wyniku zatonięcia promu zginęły 94 osoby, wśród nich 61 kobiet i 19 dzieci. Z powodu silnego prądu rzeki niektóre ciała zostały odnalezione nawet 30 km od miejsca wypadku. 55 osób zostało uratowanych. Szacuję się, że ma pokładzie mogło znajdować się nawet do 200osób.
tomasz220289 napisał/a:
nikt nie umial plywac? czy o h*j chodzi?
Tak kurwa na 200 osób nikt pływać nie umiał.
kokos_123 napisał/a:
Trzeba umieć pływać i skakać od razu do wody.
Tutaj widać, że wszyscy zostali uwięzieni pod powierzchnią wody przez tonący prom + dostali po głowach stalowym pokładem.
Czymś stalowym to chyba Ty dostałeś po łbie, że pierdolisz takie farmazony....
Według irackiego Ministerstwa Spraw Wewnętrznych w wyniku zatonięcia promu zginęły 94 osoby, wśród nich 61 kobiet i 19 dzieci. Z powodu silnego prądu rzeki niektóre ciała zostały odnalezione nawet 30 km od miejsca wypadku. 55 osób zostało uratowanych. Szacuję się, że ma pokładzie mogło znajdować się nawet do 200osób.
Nie wiem czy ktos z was widzi ale tam są kurwa barierki po bokach, wiec jak kurwa mieli wyplynac he? jedyna opcja po barierce. Szok ze nikt, ani jedna osoba sie nie uratowala
tomasz220289 napisał/a:
kolor ciemny nie jest przypadkowy raczej,
boją się wody stąd pływać nie umieją,
czytałem statystyki, że murzyni i podobni słabo radzą sobie
w wodzie
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów