18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 18:52
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:41

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Juzwa 2022-04-19, 17:21 10
Halman, Ciebie chyba jakiś motocyklista zawlókł do piwnicy, albo on się nie dał zawlec.
Zgłoś
Barnellini 2022-04-19, 18:12 7
Juzwa napisał/a:

Halman, Ciebie chyba jakiś motocyklista zawlókł do piwnicy, albo on się nie dał zawlec.

Rzeczywiście wkurwienie się sączy z każdego postu o tych przygłupach nieprzeciętne, ale na obronę Halmana na to wkurwienie sobie motopizdy uczciwie i z wielkim poświęceniem zapracowały.
Zgłoś
35i 2022-04-19, 18:20 4
Juzwa napisał/a:

Zed zszedł.
Zgłoś
Hetman_Wielki 2022-04-19, 18:25 1
wiec przygłupów jeździ puszka , no jak do licha można spowodować wypadek na skrzyżowaniu w mieście,
jezdzicie w samochodach i siebie nie widzicie, ameby nie potrafia sie poruszac zima i latem, wiadomo kazdy sie uczy jak i motocyklisci co zaczynaja swoja nowa pasje
jestem zdania ze gdyby kazdy w polsce przeszedł sciezka ktora bylaby obowiazkowa w kierunku posiadania kat B poprzez nabycie kat A lub A1 i praktycznie jazde tym pojazdem w sezonie to respekt wszytskich dla sb i wzajamnie poszanowanie zdrowia wplyneloby na jakosc ruchu drogowego, a inni by sobie calkowicie odpuscili gdyz by sie okazalo ze nie dadza rady, skonczyloby sie zdawanie 60razy i jak zdam to ja tylko do sklepu po tej prostej dam rade, niewazne ze kiedys zabije dzieciaka,
tak wiem wielu jezdzi dobrze, wielu tez baznadziejnie i nie ograniaja pola z boku a juz wogole sytuacji z tylu a tez gro z nas przegina,
przykladem moze byc proste skrzyzowanie gdzie wielu z was stoi jak ciolki bo nagle nie ma swiatel i nie widza jak jechac, choc u mnie pod domem jest takowe, wiec prosze nie wrzucac wszystkich do wora, wciaz uwazam ze prawoajazdy B to bron zabiajajaca i zeby zdobyc uprawnienia na zabijanie powinno sie chociaz oceniac psychotesty czy inne kwalifikacje zanim niedzielny kierowca odwali na drodze numer zycia

chetnie Halmana zaciagne do piwnicy i wyjasnie mu to i tamto, albo zrobia to koledzy lubiace cieple klimaty z osiedla za kretynskie uwagi cdo do motycklistow
Zgłoś
35i 2022-04-19, 18:35 8
Hetman_Wielki napisał/a:

wiec przygłupów jeździ puszka , no jak do licha można spowodować wypadek na skrzyżowaniu w mieście,
jezdzicie w samochodach i siebie nie widzicie, ameby nie potrafia sie poruszac zima i latem, wiadomo kazdy sie uczy jak i motocyklisci co zaczynaja swoja nowa pasje
jestem zdania ze gdyby kazdy w polsce przeszedł sciezka ktora bylaby obowiazkowa w kierunku posiadania kat B poprzez nabycie kat A lub A1 i praktycznie jazde tym pojazdem w sezonie to respekt wszytskich dla sb i wzajamnie poszanowanie zdrowia wplyneloby na jakosc ruchu drogowego, a inni by sobie calkowicie odpuscili gdyz by sie okazalo ze nie dadza rady, skonczyloby sie zdawanie 60razy i jak zdam to ja tylko do sklepu po tej prostej dam rade, niewazne ze kiedys zabije dzieciaka,
tak wiem wielu jezdzi dobrze, wielu tez baznadziejnie i nie ograniaja pola z boku a juz wogole sytuacji z tylu a tez gro z nas przegina,
przykladem moze byc proste skrzyzowanie gdzie wielu z was stoi jak ciolki bo nagle nie ma swiatel i nie widza jak jechac, choc u mnie pod domem jest takowe, wiec prosze nie wrzucac wszystkich do wora, wciaz uwazam ze prawoajazdy B to bron zabiajajaca i zeby zdobyc uprawnienia na zabijanie powinno sie chociaz oceniac psychotesty czy inne kwalifikacje zanim niedzielny kierowca odwali na drodze numer zycia
chetnie Halmana zaciagne do piwnicy i wyjasnie mu to i tamto, albo zrobia to koledzy lubiace cieple klimaty z osiedla za kretynskie uwagi cdo do motycklistow

Nasuwają mi się dwa pytania. Po pierwsze, jak blisko znasz kolegów z osiedla, lubiących ciepłe klimaty? Po drugie, czy kiedykolwiek przeglądałeś słownik, czy przeglądasz tylko książeczki z obrazkami?
Zgłoś
Hetman_Wielki 2022-04-19, 18:49
niech ci sie nasuwa nawet podpaska na oczy, przypierdalać sie to każdy potrafi, natomiast jak dochodzi do merytorycznej dyskusji to juz cisza bo zwoje sie przepalają, dla mnie koniec wątku
Zgłoś
Halman 2022-04-19, 18:50 6
Hetman_Wielki napisał/a:

chetnie Halmana zaciagne do piwnicy i wyjasnie mu to i tamto,

ale ja się brzydzę motoseksualistów;
Zgłoś
35i 2022-04-19, 18:53 4
Hetman_Wielki napisał/a:

niech ci sie nasuwa nawet podpaska na oczy, przypierdalać sie to każdy potrafi, natomiast jak dochodzi do merytorycznej dyskusji to juz cisza bo zwoje sie przepalają, dla mnie koniec wątku

Jaka merytoryczna dyskusja? Widzę tylko monolog analfabety.
Zgłoś
C................n 2022-04-19, 19:06 1
Ejże, panowie. Od przypierdalania się to jestem ja. Każdy do swojego łóżka dzisiaj i gasimy światło o 19:30.
Zgłoś
kocur 2022-04-19, 21:05 4
Nie wiem co lepsze, wyoadki motopizd, czy ich ból cipek w komentarzach.
Zgłoś
Stashqo 2022-04-19, 21:26 5
Ja tam jestem motopizdą, puszkarzem, z tira sram do żwira a po robocie to i pedalarzem, Kupię jeszcze elektryczną hujanogę i będzie bingo we wkurwianiu wszystkich razem i każdego z osobna, to moja misja życiowa!
Zgłoś
CzerstWybut 2022-04-19, 21:45 3
Siedzisz na sadolu 24h i walisz konia do każdego filmu i komentarza albo walisz konia do otrzymanych wirtualnych piw każdego dnia i masz ksywke halman, jeden chuj bo to musi być smutne życie siedząc na tej stronie każdego dnia nonstop. twoja ocena jest jak 50 letni prawiczek, niby sie zna niby wie jak to bo widział filmy ale chuja w życiu doświadczył.
Zgłoś
xXx5226 2022-04-19, 22:14
Barnellini napisał/a:

Rzeczywiście wkurwienie się sączy z każdego postu o tych przygłupach nieprzeciętne, ale na obronę Halmana na to wkurwienie sobie motopizdy uczciwie i z wielkim poświęceniem zapracowały.

To że boisz się motocykli nie oznacza że nie jesteś kretynem na drodze. Nie ważne czy koła są 2, 4 czy nawet 12.
Zgłoś
Juzwa 2022-04-19, 23:24
Caramon napisał/a:

Ejże, panowie. Od przypierdalania się to jestem ja. Każdy do swojego łóżka dzisiaj i gasimy światło o 19:30.

Nie zapomnij rączek na kołderce trzymać.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem