Jak co roku edna z faz cyklu płciowego, w której występuje owulacja. Cechuje się wzmożonym popędem płciowym. Częstość występowania i czas jej trwania i jest różny u różnych gatunków, np. u krowy wynosi 18-36 godz., u klaczy 2-10 dni, u owcy i kozy 24-36 godz., u lochy 48-72 godz. u samicy Murzyna od 240-270 dni
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 19:26
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
🔥
Dwa cwaniaki
- teraz popularne
🔥
Friendly fire (dzik na strzelnicy)
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Palucha w anal załadować I każda by się uspokoiła, tylko jak potem palucha z gówna domyć
Kurwa i skalpów poszło na tej bójce.... Czy te szympansice nie mają własnych włosów?
Jak one się odróżniają ? Dla mnie wszystkie jednakowo czarne
Chciałem się wysilić i napisać jakieś pierdolamento, ale chuj, szkoda słów.
Jebana dzicz, tyle wystarczy, żeby to opisać.
Jebana dzicz, tyle wystarczy, żeby to opisać.
Dotąd myślałem, że kobiety dzielą się na jednoworkowce, dwuworkowce i hieny, ale doszła 4 kategoria - kula w łęb związana z bambuskami
Json napisał/a:
Palucha w anal załadować I każda by się uspokoiła, tylko jak potem palucha z gówna domyć
Ale w co byś im nie wsadził to chuj z gówna brudny by był
Cycki były, akcja była leci browar ✌️
Co te szmiry mają z tymi perukami?
I jeszcze ten jebany orangutan krzyczący „dejuum”… ja pierdole, aż sam bym komuś w łeb zajebał.
I jeszcze ten jebany orangutan krzyczący „dejuum”… ja pierdole, aż sam bym komuś w łeb zajebał.
Krzyki, wycie, z piąchy sztuki
kopy, łokcie, mocne muki
dupska, cycki i peruki
czarnoskóre dzikie suki
Budrys2000, sierpień 2023
kopy, łokcie, mocne muki
dupska, cycki i peruki
czarnoskóre dzikie suki
Budrys2000, sierpień 2023
Powiedzialbym,ze sa cycki jest piwo, ale to są wymiona a nie cycki...
Zamiast odciągać tego huskyego, właściciel powinien dać go na luźną smycz na kilkanaście sekund, a sierściuch byłby już tylko wspomnieniem
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów