Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
mozna przejsc covida bezobjawowo ale mozna tez pierdolnac sobie szczepionke
toc to fejk do chuja
Nie fejk jak dojebiesz do palącego się oleju wody robi taki fajny słup ognia że smoli cały sufit i upala firanki jak masz w kuchni. A wiem bo sam odjebałem taki numer jak byłem młodszy całą noc spędziłem na sprzątaniu a stare od razu zauważyły
2021 rok, a zjeby dalej gaszą płonące gary wodą Aż dziwne, że imbecyl się nie poparzył... Btw, śmieszne sufity mają w tej Ameryczce.
poparzył rekę na pewno. Na końcu filmu jego reakcja wskazuje na ból dłoni a więc poparzenie
2021 rok, a zjeby dalej gaszą płonące gary wodą
2021 rok, a zjeby dalej wierzą, że bycie idiotą albo nie zależy od tego, w którym wieku kto się urodził. Otóż idiotą (wręcz małpą) rodzi się każdy zawsze (teraz też), ale na resztę życia idiotą (względnie małpą) zostaje tylko ten, kto nie korzysta z doświadczeń poprzedników. Słowem, paleolit odradza się rok w rok, a tylko presja cywilizowanego otoczenia i szkoła robi rok w rok z milionów makaków miliony ludzi. I oby tak zostało na wieki wieków amen.
Nie fejk jak dojebiesz do palącego się oleju wody robi taki fajny słup ognia że smoli cały sufit i upala firanki jak masz w kuchni. A wiem bo sam odjebałem taki numer jak byłem młodszy całą noc spędziłem na sprzątaniu a stare od razu zauważyły
przecież po takim strzale nic by mu z tej brody nie zostalo
przecież po takim strzale nic by mu z tej brody nie zostalo
Mi też nic się nie stało a nie wyglądało to dobrze miał szczęście jak ja.
2021 rok, a zjeby dalej wierzą, że bycie idiotą albo nie zależy od tego, w którym wieku kto się urodził. Otóż idiotą (wręcz małpą) rodzi się każdy zawsze (teraz też), ale na resztę życia idiotą (względnie małpą) zostaje tylko ten, kto nie korzysta z doświadczeń poprzedników. Słowem, paleolit odradza się rok w rok, a tylko presja cywilizowanego otoczenia i szkoła robi rok w rok z milionów makaków miliony ludzi. I oby tak zostało na wieki wieków amen.
Prawie się zgadzam... Tylko z tą szkołą to przesadziłeś
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów