Żartuję . To Izrael. Żydy vs Żydy
Żartuję . To Izrael. Żydy vs Żydy
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Aha i mam swoją odpowiedz. Polaczek płacze nad losem biednych palestynczykow bo nie sa Arabami. Genialne w swojej prostocie.
I nagle jeszcze dowiedziałem się ze sa dobrzy zydzi i źli zydzi.
Kurwa ten dzień nie może być lepszy hahaha
Nie macie jakiegoś tęczowego forum żebyś swoje wysrywy pisał? Bardziej mi szkoda Palestyńczyków niż upadlińców zasranych o których pewnie ty się martwisz.
Nie macie jakiegoś tęczowego forum żebyś swoje wysrywy pisał? Bardziej mi szkoda Palestyńczyków niż upadlińców zasranych o których pewnie ty się martwisz.
I jasna sprawa. Ruska onuca. Miłość do kacapii i palestyny.
Mogłem się domyśleć.
I jasna sprawa. Ruska onuca. Miłość do kacapii i palestyny.
Mogłem się domyśleć.
Ta bo każdy kto sra na upadline to rusek? Ty to pewnie zwykły pedał bo srasz na Polaków i troszczysz się o żymian
Wiewór napisał/a:
taa, bo żydą to wszystko się należy tak samo albo i bardziej. Kamienice, dopłaty, zadośćuczynienie i cała reszta pierdoletto.
Zakończ ten rok miłym akcentem i nie bądź w przyszłym.
utkaj tam prawacki nieuku, na prawicy sami tacy debile co nawet "żydą" nie potrafią poprawnie po polsku napisać?
Kamil3l napisał/a:
utkaj tam prawacki nieuku, na prawicy sami tacy debile co nawet "żydą" nie potrafią poprawnie po polsku napisać?
Profesor miodek się odezwał, a nie czekaj to zwykłe lewackie zero co to z kolegami za rączkę chadza pod eskortą policji
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów