Żartuję . To Izrael. Żydy vs Żydy
Żartuję . To Izrael. Żydy vs Żydy
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
śmiem twierdzić ze opis jest mocno wprowadzający w błąd.
Ortodoksi atakowani przez chazarskie ścierwa.
Dokładnie. Ortodoksyjni żydzi są przeciwni istnieniu Izraela kosztem eksterminacji Palestyńczyków
Dokładnie. Ortodoksyjni żydzi są przeciwni istnieniu Izraela kosztem eksterminacji Palestyńczyków
Chyba w waszych prawicowych pedalskich marzeniach.
Ortodoksy sa napierdalanie przez policje bo Izrael w przeciwieństwie do Polski jest państwem świeckim. Jak ortodoksy przeszkadzają w normalnym życiu pozostałych ludzi to się ich po prostu napierdala.
Chyba w waszych prawicowych pedalskich marzeniach.
tęczowy nieuku, to nie kwestia prawicy/lewicy tylko faktów. Więc nie wylewaj tu swoich żali tylko dlatego, że jaskiś ksiądz za młodu cię rozdziewiczył, spodobało ci się i dziś nie możesz wziąć ślubu ze swoim chłopakiem
0:40 to na pewno nie jest mundur policji niemieckiej .
śmiem twierdzić ze opis jest mocno wprowadzający w błąd.
Opis jest pod filmem. Tobie raczej chodzi o tytuł.
A ja jestem przeciwny istnieniu żydów kosztem ludzkości i co z tego
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów