📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:40
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
...bo biała...
potwierdzę.jest możliwość by tak się nakurwić,zerwać film i ustać na nogach i dalej działać.kiedyś żona też pytała mnie dlaczego chciałem sikać w kuchni.
ot alkohol.ma wady i zalety.-ale uprzedzając.nie nie będę ćpał i brał dopów..
ot alkohol.ma wady i zalety.-ale uprzedzając.nie nie będę ćpał i brał dopów..
nienawiść do lodówek tak zostałem wychowany, ten kto z nimi trzyma, na zawsze jest przegrany
CHWDL
CHWDL
Może wkrótce zaczną robić czarne lodówki, żeby murzyny lepiej się czuły?
Na początku myślałem że na nagraniu jest logo WSRH. W sumie by pasowało.
Za czysto było. Zatęsknił za domem. Musiał nalać w kont, żeby mu jebało moczem jak w rodzinnej chacie. Namiastka domu na obczyźnie.
Abraxus napisał/a:
Za czysto było. Zatęsknił za domem. Musiał nalać w kont, żeby mu jebało moczem jak w rodzinnej chacie. Namiastka domu na obczyźnie.
Powinno być "nalać na konto" nie "w kont"
Przyłapać abraksia na orcie to coś jak wytknąć ateiście, że Bóg go opuścił...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów