📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 14:06
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 2:11
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
i ludzie maja jeszcze jakies watpliwosci co do tego czy oni nadaja sie do spoleczenstwa?
Jakie są szanse że głosowała na demokratów parafrazując lewaczki z Polski narzekające na rosnące poparcie konfederacji?
jjzz26 napisał/a:
Jakie są szanse że głosowała na demokratów parafrazując lewaczki z Polski narzekające na rosnące poparcie konfederacji?
Że tak odpowiem klasycznie, co ma piernik do wiatraka?
czerczil napisał/a:
Czarny dindu jak zwykle,potrafi jedynie z partyzanta
a co ma to niby potrafić poza byciem ulicznym gangsterem ze złotym zębem..?
Czarny humor go nie opuszcza.
Testodemon napisał/a:
i ludzie maja jeszcze jakies watpliwosci co do tego czy oni nadaja sie do spoleczenstwa?
No właśnie mają
A tak na serio to meksykański chuj mu w dupę za wyjebanie kobiecie partyzanta ja się dziwię że jeszcze lud się nie wkurwił i nie zrobił. "Czarnej" nocy w harlemie jak i w bronxie
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów