📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 17:00
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 12:47
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
udana próba kacapów z eksperymentalnymi ładukami na poligonie w mieście - pizdjec ,job twoja mać i jebany wrot
Oglądam filmy ze wschodu co oni myślą np. O zachodzi i Polakach wie zapewne pierwsze co tym biednym ludziom przychodzi do głowy to ze Amerykanie i Polacy idą ich mordować. Większość Rosjan ma tylko dostęp do rządowej tv a internet jest mega ograniczony. Zaraz przyjdą psy co będą szczekac ze tv w Polsce jest taka sama i tu na dzień dobry napiszę ze na tym należy skończyć rozmowę bo z uposledzonym nie odpisuję.
Marcin360360 napisał/a:
Oglądam filmy ze wschodu co oni myślą np. O zachodzi i Polakach wie zapewne pierwsze co tym biednym ludziom przychodzi do głowy to ze Amerykanie i Polacy idą ich mordować. Większość Rosjan ma tylko dostęp do rządowej tv a internet jest mega ograniczony. Zaraz przyjdą psy co będą szczekac ze tv w Polsce jest taka sama i tu na dzień dobry napiszę ze na tym należy skończyć rozmowę bo z uposledzonym nie odpisuję.
tv w polsce jest taka sama.
Ktoś przyjął trzecią dawkę szczepionki Sputnik.
JebacToGowno napisał/a:
tv w polsce jest taka sama.
nie bredz rusku, a Polska się pisze z dużej litery baranie
notak napisał/a:
nie bredz rusku, a Polska się pisze z dużej litery baranie
Zawsze się trafi taki, co myśli że ironia lub sarkazm to nazwy zagranicznych potraw.
croyna napisał/a:
a trzy słowa o przyczynie? tak trudno zrobić post z opisem?
Ponoć zawiniła cysterna w trakcie przelewania LPG. Wygląda na to, że na filmie widać część zbiornika który poleciał na inną ulicę.
Ja obstawiam, że kierowca sobie zapalił szluga a gdzieś się ulatniało
W drugim nagraniu gość złapał ten zbiornik głową, dobry świr
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów