18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (1) Soft (5) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 19 minut temu
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 16:26
W obozie koncentracyjnym
Andy Anderson • 2013-07-22, 15:44
Hitler wsadził Polaka do komory gazowej, podkręca ją na 10 i patrzy co się dzieje. O dziwo Polak dalej żyje, pokazuje palcem na Adolfa, następnie na członka a później w bok. Hitler nie wie o co chodzi i zwiększa moc na 50. Polak cały czas pokazuje to samo, zdenerwowany podkręca do 100, lecz Polak ponownie pokazuje to samo. W końcu nie wytrzymał, kazał wyjąć Polaka z komory gazowej i przyprowadzić go do niego. Gdy go wprowadzili Hitler mówi:
- Dobra Polak, jeśli powiesz nam o co chodziło z tym pokazywaniem to puścimy Cię wolno!
A Polak odpowiada:
- Hitler, ty chuju! Okno jest otwarte!
Zgłoś
tomash150 2013-07-22, 16:16
mógł zjebać
Zgłoś
MortiCRX 2013-07-22, 17:00 1
Wiesz ty chociaż chłopczyku jak działały komory gazowe ?
Zgłoś
tomash150 2013-07-22, 17:30 2
chłopczyku ? tak możesz nazywać twoich wafli z klasy!
Zgłoś
Gonczor 2013-07-22, 17:45 59
Mam wrażenie, że taki trochę beton wyszedł, aczkolwiek przypomniało mi to coś takiego:
Wojna, MacGyver został zrzucony na tyły Niemców, ale został ujęty. Trafił do obozu, gdzie Niemcy odstawili całą szopkę z prysznicami (przebieralnia itd.) wsadzili go do komory, najebali gazu, żeby nie wyszedł, odczekali chwilę... I ich oczom ukazał się uśmiechnięty, dumny z siebie Amerykanin:
-Gaz wam się ulatniał, ale naprawiłem.
Zgłoś
MWErrr19780306 2013-07-22, 17:54
..tak jak napisał MortiCRX - odarniaj baranie....bo to wcale nieśmieszne było - mój dziadek był w Auschwitz(niewaGA JAK TO SIĘ PISZE) I PRZEŻYŁ - MIAŁEM 3-Y M-CE JAK ZGINĄ - śnił mi się i pamiętam do do dzisiejszego dnia....

...tak uważam Ja: ...Errr... .. . .
Zgłoś
kochamcie 2013-07-22, 18:48
kto zginie?
Zgłoś
g................k 2013-07-22, 18:54 1
rozumiem!! ale ten hitler głupi hehe.. okna nie zamknął
Zgłoś
Leginek 2013-07-22, 18:54 1
hitler nigdy nie odwiedził żadnego z obozów koncentracyjnych
Zgłoś
Jarrt 2013-07-22, 19:05 8
Spinacie się pod tym kawałem jakby wam papieża obrażali....
Zgłoś
profu 2013-07-22, 19:08
dobre, dobre
Zgłoś
M................f 2013-07-22, 19:11 2
Czy użytkownicy są coraz głupsi, czy te kawały aż tak sadystyczne. Taka spinka, że strach na kuchence jajecznice zrobić.
Zgłoś
D................l 2013-07-22, 19:17 7
tomash150 napisał/a:

chłopczyku ? tak możesz nazywać twoich wafli z klasy!

Odpierdol się ode mnie.
Zgłoś
LuckyLu 2013-07-22, 19:18
WOW , ten dowcip opowiadał mój pradziadek mojemu dziadkowi .WOW potęga internetu .... już nawet w 1949 był ...
Zgłoś
Magnic 2013-07-22, 19:19 2
Masz to dla ciebie
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów