Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
2. Bóg nie istnieje .
Owszem, jesteśmy równi. Pierwszy pan po prostu urodził się w cywilizacji, która ruszyła dupę i ciężko pracowała na swój obecny poziom rozwinięcia (do tego on osobiście dał mnóstwo z siebie ćwicząc sport). Drugi pan urodził się wśród nierobów, którzy od wieków napierdalają się między sobą zamiast wziąć się do roboty. Najważniejsze żeby mieć kałacha i kozę, bo to prestiż i ruchać się jak króliki nie zwracając uwagi na nic innego. W wielu miejscach w afryce ziemia jest żyzna i łatwo ją nawadniać (budując nawet prymitywne akwedukty). No ale jak mówiłem, jeśli zamiast kopać studnie i uprawiać ziemię napierdala się między sobą i płodzi dzieci, których nie ma kto wykarmić to...
Why so serious ? I tak każdy na tej stronie ma w dupie zarówno Boga, jak i murzynów .
Owszem, jesteśmy równi. Pierwszy pan po prostu urodził się w cywilizacji, która ruszyła dupę i ciężko pracowała na swój obecny poziom rozwinięcia (do tego on osobiście dał mnóstwo z siebie ćwicząc sport). Drugi pan urodził się wśród nierobów, którzy od wieków napierdalają się między sobą zamiast wziąć się do roboty. Najważniejsze żeby mieć kałacha i kozę, bo to prestiż i ruchać się jak króliki nie zwracając uwagi na nic innego. W wielu miejscach w afryce ziemia jest żyzna i łatwo ją nawadniać (budując nawet prymitywne akwedukty). No ale jak mówiłem, jeśli zamiast kopać studnie i uprawiać ziemię napierdala się między sobą i płodzi dzieci, których nie ma kto wykarmić to...
Co innego jest budować coś, na czym skorzystasz ty, twoje dzieci i dzieci twoich dzieci, co przetrwa pokolenia a co innego narobić się, żeby po paru dniach przyszła jakaś pierdolona hunta Tutsi (czy innych Hunów) którzy akurat mają jakąś lokalną rewolucję i w przerwie między obalaniem kolejnych watażków poszli w busz zaruchać, a że akurat trwafiłeś się ty i twój prymitywny akwedukt... No cóz, rozpierdolili wszystko bo ty masz kozę a oni kałasze, a chcieliby posiadać te oba przymioty bogactwa. No i oczywiście przy okazji coś zaruchać Bóg ma to w dupie, Zachód ma to w dupie, wszyscy to mają w dupie, każdy tylko czeka aż HIV i brat jego Kałaszników rozpierdolą wszystko i wtedy zaczną budować w Afrycę cywilizację...
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów