18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (10) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 8:10
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:41

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
M................n 2011-01-17, 12:45
Widać ten drugi nie prosił.
Zgłoś
Nvijcov 2011-01-17, 13:10
Widać ten drugi nie zasłużył.
Zgłoś
lotnik_1 2011-01-17, 13:28
Murzyn nie wygląda na głodnego. W namiocie ma kradzioną kuchenkę mikrofalową.
Zgłoś
F................a 2011-01-17, 15:32
Murzyni mają swoich szamanów i Boga nie czczą przecież, więc nie wiem o co tyle krzyku. Na chama im przecież dóbr zsyłać nie będzie jak go nie proszą.
Zgłoś
Kamil321 2011-01-17, 16:01 11
Zgłoś
Magik2501 2011-01-17, 16:03 2
Jak ktoś naprawdę uważa to za jakiś dowód przeciwko Bogu to zapraszam do Księgi Hioba. Jako ateista oczywiście czytałem Biblię, a jako że mamy tu większość antyklerykałów to zakładam, że oni też znają tę ksiażeczkę (inaczej ich ateizm były po prostu gówniarskim bełkotem, czyż nie?)
Zgłoś
Hubert0501 2011-01-17, 16:14 2
Owszem, jesteśmy równi. Pierwszy pan po prostu urodził się w cywilizacji, która ruszyła dupę i ciężko pracowała na swój obecny poziom rozwinięcia (do tego on osobiście dał mnóstwo z siebie ćwicząc sport). Drugi pan urodził się wśród nierobów, którzy od wieków napierdalają się między sobą zamiast wziąć się do roboty. Najważniejsze żeby mieć kałacha i kozę, bo to prestiż i ruchać się jak króliki nie zwracając uwagi na nic innego. W wielu miejscach w afryce ziemia jest żyzna i łatwo ją nawadniać (budując nawet prymitywne akwedukty). No ale jak mówiłem, jeśli zamiast kopać studnie i uprawiać ziemię napierdala się między sobą i płodzi dzieci, których nie ma kto wykarmić to...
Zgłoś
Patriot91 2011-01-17, 16:44 2
1. Im więcej umrze tych małych skurwieli , tym mniej pózniej przyjedzie do europy pasożytować na kulturze białego człowieka .

2. Bóg nie istnieje .
Zgłoś
Achajka 2011-01-17, 16:51 1
Tak, bo bóg pojawi w Afryce pełno jedzenia, zatrzyma tsunami w powietrzu i spadający samolot też... No kurwa.
Zgłoś
winio09 2011-01-17, 17:00 1
Hubert0501 napisał/a:

Owszem, jesteśmy równi. Pierwszy pan po prostu urodził się w cywilizacji, która ruszyła dupę i ciężko pracowała na swój obecny poziom rozwinięcia (do tego on osobiście dał mnóstwo z siebie ćwicząc sport). Drugi pan urodził się wśród nierobów, którzy od wieków napierdalają się między sobą zamiast wziąć się do roboty. Najważniejsze żeby mieć kałacha i kozę, bo to prestiż i ruchać się jak króliki nie zwracając uwagi na nic innego. W wielu miejscach w afryce ziemia jest żyzna i łatwo ją nawadniać (budując nawet prymitywne akwedukty). No ale jak mówiłem, jeśli zamiast kopać studnie i uprawiać ziemię napierdala się między sobą i płodzi dzieci, których nie ma kto wykarmić to...

Why so serious ? I tak każdy na tej stronie ma w dupie zarówno Boga, jak i murzynów .
Zgłoś
bloodwar 2011-01-17, 20:36 2
Hubert0501 napisał/a:

Co innego jest budować coś, na czym skorzystasz ty, twoje dzieci i dzieci twoich dzieci, co przetrwa pokolenia a co innego narobić się, żeby po paru dniach przyszła jakaś pierdolona hunta Tutsi (czy innych Hunów) którzy akurat mają jakąś lokalną rewolucję i w przerwie między obalaniem kolejnych watażków poszli w busz zaruchać, a że akurat trwafiłeś się ty i twój prymitywny akwedukt... No cóz, rozpierdolili wszystko bo ty masz kozę a oni kałasze, a chcieliby posiadać te oba przymioty bogactwa. No i oczywiście przy okazji coś zaruchać Bóg ma to w dupie, Zachód ma to w dupie, wszyscy to mają w dupie, każdy tylko czeka aż HIV i brat jego Kałaszników rozpierdolą wszystko i wtedy zaczną budować w Afrycę cywilizację...
Zgłoś
Scarlet 2011-01-22, 2:11
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem