📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
47 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 0:14
fanfary na końcu zajebiste!
Może jakby miał klakson a nie trąbki odpustowe, to Kriszna by usłyszał i skręcił kierownicę w motorynce
Jak widzę kilkunastotonowe traki w kałolandzie, zapierdalające i kierowane przed suchoklatesa w laczkach, wyposażone w hamulce robione w szopach przez innych stolcoskórych również w laczkach, to jestem pełen podziwu dla moto kiblarzy na ulicah
Patrze na prawy ekran, nie wyjebał się, elegancko, a nie czekaj... Wszystko zgodnie z indyjskim prawem
Po huj skręcał, śmignął by prosto i nic by się nie stało, poza przylepionym gównem do opony.
Najgorsze, że motorzysta otrzepał się i wstał.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów