📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
on ma więcej kasy i poczucia humoru i wartości niż sadolowe zjeby !
Przecież to Wazzup z YouTube
Kriski napisał/a:
Częstochowskie blachy, wieśniacki warszawski akcent i odkurzacz więcej warty od białego ulepa.
Obejrzyj sobie " Cafe pod Minogą" burasie w ząbek czesany. Tam masz warszawski akcent.
Nie wiem kiedy ale utarło się błędne przekonanie, że posiadacz bwm to zawsze ktoś przy hajsie i w ogóle Dżolero.
A tymczasem to głównie największy udziałowiec ilorazu inteligencji.
A tymczasem to głównie największy udziałowiec ilorazu inteligencji.
A to nie majster wazzup?
Kriski napisał/a:
Teraz mam 6 letniego Japończyka z Gołotą pod maską.
Ja już po nicku wiedziałem, że masz japończyka.
Ostatni mi kumpel wyjaśnił po co ta szyba się oddzielnie otwiera. Podobno więcej gnoju można wrzucić
Promowanie zjebanego podejścia do życia gdzie większość oglądających traktuje to jako prawdziwe.
Hehe ale gównoburza majster cyk fuch to osobowość na potrzeby internetów, a wszyscy się spuszczacie. Ja tylko zadaje sobie pytanie co to robi na sadolu...
Ale o co chodzi? Chłop nie ma kasy na myjnie, dwie lewe ręce żeby odkurzyć, a do tego przejmuje się brudem w bagarku, jakby auta co roku nie wymieniał, no to wsadził sobie odkurzacz z domu i tyle. W ogóle w Polsce widać tą biedę z czasów komuny, zdrowo wrosła w łby, bo ludzie się spuszczają nad byle bryką, jakbyyto jakiś 8 cud świata był. A przecież to wynik biedy, jakby mnie było stać, to bym sobie kierowcę zatrudnił.
Toż to majster z kanału Wazzup
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów