Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
...to na prawdę mocny materiał...
Chyba nawet bot do stawiania piwek się zbuntuje.
Częstochowskie blachy, wieśniacki warszawski akcent i odkurzacz więcej warty od białego ulepa.
Nie pierdol. Trochę zazdrościsz jednak tego ulepa mimo wszystko. Chyba, że jeździsz jakimś nowym suvem Peugeota z silnikiem 1.0 turbo i trzema cylindrami to w sumie zrozumiała reakcja była.
Nie pierdol. Trochę zazdrościsz jednak tego ulepa mimo wszystko. Chyba, że jeździsz jakimś nowym suvem Peugeota z silnikiem 1.0 turbo i trzema cylindrami to w sumie zrozumiała reakcja była.
Trochę zazdrościsz to chyba Ty dzieciom z zespołem Downa, bo one za swoje spierdolenie umysłowe chociaż rentę dostają.
Teraz mam 6 letniego Japończyka z Gołotą pod maską.
Teraz mam 6 letniego Japończyka z Gołotą pod maską.
Masz pod maską jąkającego się tchórzliwego pięściarza? To chyba jakiś diesel o niskiej kulturze pracy. Bo jeśli masz tam silnik w układzie H, to raczej powinieneś go porównać do tchórzliwego psa ze spłaszczonym pyskiem.
Trochę zazdrościsz to chyba Ty dzieciom z zespołem Downa, bo one za swoje spierdolenie umysłowe chociaż rentę dostają.
Masz pod maską jąkającego się tchórzliwego pięściarza? To chyba jakiś diesel o niskiej kulturze pracy. Bo jeśli masz tam silnik w układzie H, to raczej powinieneś go porównać do tchórzliwego psa ze spłaszczonym pyskiem.
O, właściciel Tico w gazie się odezwał.
O, właściciel Tico w gazie się odezwał.
Trochę nad tym myślałeś. Myślałeś, myślałeś, aż w końcu się zesrałeś
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów