Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Co byście zrobili gdyby w ciągu roku powstało nowe państwo na naszym terenie
Wstawili by nakładki na profilowe
A ja się nie dziwie Palestyńczykom. Mają swoje państwo... nagle jakiś wpływowy Żyd, zaraz po II wojnie światowej ubzdurał sobie plan aby powstało państwo dla nacji które nigdy państwa nie miało...i to na ich terenie. Nie ma się co dziwić ich złości. Co byście zrobili gdyby w ciągu roku powstało nowe państwo na naszym terenie... To samo.
W 1947 te tereny należały do Brytyjczyków. Wtedy żydzi tworzyli swoje organizacje terrorystyczne dokonując zamachów bombowych i egzekucji głównie na Brytyjczykach. Nawet wysadzili brytyjską ambasadę w Rzymie.
Mi nie szkoda Izraela, ale również Palestyny. Gdyby mógł to dozbroiłbym Palestyńczyków, żeby wyrównać szansę i niech dwie strony się zabijają.
Po pierwsze to oczywiście że żydostwo chce zrobić sobie państwo na naszym terenie, i czyni ku temu starania od dawna. Mają media, sądy, ogromne wpływy w gospodarce i edukacji, a do tego posłuszeństwo większości partii w sejmie. Banderkraine dawno już mają, praktycznie wszystko jest w rękach żydowskich oligarchów.A ja się nie dziwie Palestyńczykom. Mają swoje państwo... nagle jakiś wpływowy Żyd, zaraz po II wojnie światowej ubzdurał sobie plan aby powstało państwo dla nacji które nigdy państwa nie miało...i to na ich terenie. Nie ma się co dziwić ich złości. Co byście zrobili gdyby w ciągu roku powstało nowe państwo na naszym terenie... To samo.
A co do Izraela, to fakt, żydostwo go okupuje, ale i muzułmanie. To jest Ziemia Święta i powinna być w naszym ręku.
Po pierwsze to oczywiście że żydostwo chce zrobić sobie państwo na naszym terenie, i czyni ku temu starania od dawna. Mają media, sądy, ogromne wpływy w gospodarce i edukacji, a do tego posłuszeństwo większości partii w sejmie. Banderkraine dawno już mają, praktycznie wszystko jest w rękach żydowskich oligarchów.
A co do Izraela, to fakt, żydostwo go okupuje, ale i muzułmanie. To jest Ziemia Święta i powinna być w naszym ręku.
Uważaj bo zaraz zakrzyczą cię eksperci od geopolityki co całą wiedze czerpią z tv.
Po pierwsze to oczywiście że żydostwo chce zrobić sobie państwo na naszym terenie, i czyni ku temu starania od dawna. Mają media, sądy, ogromne wpływy w gospodarce i edukacji, a do tego posłuszeństwo większości partii w sejmie. Banderkraine dawno już mają, praktycznie wszystko jest w rękach żydowskich oligarchów.
Już od dawna jesteśmy ich koniami pociągowymi, taka jest rzeczywistość, trzeba pomyśleć, co zrobić, żeby to zmienić.
A ja się nie dziwie Palestyńczykom. Mają swoje państwo... nagle jakiś wpływowy Żyd, zaraz po II wojnie światowej ubzdurał sobie plan aby powstało państwo dla nacji które nigdy państwa nie miało...i to na ich terenie. Nie ma się co dziwić ich złości. Co byście zrobili gdyby w ciągu roku powstało nowe państwo na naszym terenie... To samo.
Już przed wojna mieli plan zeby sie tam osiedlić ale eropejscy zydzi nie za bardzo chcieli zmieniac otoczenie. A wiec dano im pretekst w postaci dymiących kominów.
No, tyle że Palestyna powstała na miejscu Izraela jakoś przed naszą erą.
Całą paletyne wygładzić spychaczem i zrobić ładny parking. Tak, jestem syjonistą.
wspolczuje
No, tyle że Palestyna powstała na miejscu Izraela jakoś przed naszą erą.
Nazwa Palestyna nie ma nic wspólnego z ludnością arabską zamieszkującą dziś te tereny. Autonomia Palestyńska powstała po stworzeniu państwa żydowskiego, wcześniej nie było tam kraju o nazwie Palestyna.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów