📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 19:40
Hard uświadamia mnie, że można narzekać na nasz kraj i władze ale niech już będzie jak jest zamiast tego syfu, który tam mają.
EksterminatorB napisał/a:
Hard uświadamia mnie, że można narzekać na nasz kraj i władze ale niech już będzie jak jest zamiast tego syfu, który tam mają.
Taki syf tu tez moze być jak rząd zacznie za bardzo się wtrącać w życie Polaków (podatki itd). Tam zaczeło sie od krachu cen ropy a pozniej powstała komuna 2.0 (jak ktoś się zna niech to przeanalizuje). Jako ciekawostka popularne jest tam jezdzenie w nocy na jednym migaczu zamiast na światłach.
Ale jak ladnie Odklepał Niczym Najman
przejebana śmierć przez wykrwawienie czy zatrzymanie krążenia.... lepsza kulka w łeb
a mógł spierdalać jak tylko zobaczył niedojebańca z giwerą , może by jeszcze pożył jakiś czas .
zbynekmaslanka napisał/a:
Jako ciekawostka popularne jest tam jezdzenie w nocy na jednym migaczu zamiast na światłach.
A to dlaczego?
Kurwa a ten co strzelał to wyglądał jak monter z Telekomunikacji Polskiej SA.
Borys napisał/a:
A to dlaczego?
Moze odpowiedzią na to będzie że za najniższą rentę czy pensję można sobie tam kupić makaron i jedno jajko
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów