📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
23 minuty temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
🔥
Składanka traktorów zagłady i maszyn rolniczych
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Czasami jem ruskie ze sklepu. Ciekawe co do nich dają. Aż strach myśleć. W każdym razie są niezwykle chujowe w porównaniu z tymi, które robi moja ciotka.
Hehe - pewnie inspechtóry skontrolowały pierogi ruskie i zdziwione ze nie ma mięsa
Jeżż napisał/a:
Hehe - pewnie inspechtóry skontrolowały pierogi ruskie i zdziwione ze nie ma mięsa
badając ruskie byli zdziwieni, bo nie wykryli dna spirytusu
też afera z ta koniną. Krajem mieli rządzić mądrzy ludzie,rządzi banda dyletantów
Na kolacje mam dziś pierogi ruskie. Choć teraz zaczynam mieć wątpliwości czy może tam nie zawędrowała ta wołowino-konina...
Smakuje? To po chuj się zastanawiać, czy z koniny, czy może nawet z czekolady?
Prze chuj przeczytałem ze "w pierogach nie znaleźli kokainy bo nie było mięsa". Aż strach mnie ogarnął
Skończyliby z tą koniną. Niech się cieszą, że zamiast świeżego mają inne świeże mięso, a nie tak jak w polskich parówkach z Constara - stare polskie parówki z Constara.
Pierdolenie o tej koninie. Ważne, że to jest mięso. Wolę 100 razy bardziej wpierdalać koninę niż jakieś MOMy z parówek.
Żremy codziennie o wiele gorsze ścierwo, prawie czystą chemię, a jakoś żyjemy.
Tak mnie naszła myśl, że teraz nawet psy jedzą lepiej od nas. Ich produkty podobno są testowane i zawierają więcej mięsa oraz witamin, i są zdrowsze od naszego żarcia.
Pierdolę to idę zeżreć puszkę Pedigri Pal.
Żremy codziennie o wiele gorsze ścierwo, prawie czystą chemię, a jakoś żyjemy.
Tak mnie naszła myśl, że teraz nawet psy jedzą lepiej od nas. Ich produkty podobno są testowane i zawierają więcej mięsa oraz witamin, i są zdrowsze od naszego żarcia.
Pierdolę to idę zeżreć puszkę Pedigri Pal.
Pierdolenie, konina smaczna jest, lepsza od wołowiny, jadłem kiedyś kabanosy z koniny i były zajebiste ale się zaraz debile od ratowania biednych koników odezwą, że to okrucieństwo.
XasakkuX napisał/a:
Żródło: tvn24.pl
W tej sytuacji ode mnie tradycyjne wyp.... lub jak tam wolisz
Ofkors no-ofence - żeby przypadkiem jakiś niewyspany mod nie chciał mi warnem przypie....
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów