18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (10) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 8:10
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:41
W pierwszego listopada
Mocz • 2021-11-01, 18:09
Pomocy, kto jest w temacie
Właśnie wróciłem z komisariatu bo w drodze na cmentarz wydmuchałem 0.8 miligrama prawko zabrane sprawa do sądu dodam że 5 lat temu również mi zatrzymano prawko ale na rok tylko

Jaka kara mi grozi realnie a nie to co mówili na komisariacie jakbym niewiadomo co zrobił
Zgłoś

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
MsVapore 2021-11-01, 18:12 4
Prawko dożywotnio mam nadzieję. Nie jeździ się po alkoholu idioto.
Zgłoś
n................l 2021-11-01, 18:12
Pożegnaj się zawczasu z rodziną, zaplodnij syna, zbuduj drzewo i dom posadź bo jak wyjdziesz możesz już nie mieć okazji.
Zgłoś
dennissliwa 2021-11-01, 18:13 1
Mam nadzieję że w ogóle ci go nie oddadzą skoro po pierwszym razie niczego się nienauczyłeś...
Zgłoś
0700zglossie 2021-11-01, 18:14 2
Wydmuchałeś 0.8 miligrama? to po przeliczeniu ok 1.7 promila, i ty mówisz że nic takiego nie zrobiłeś ? Mam nadzieje że prawko pójdzie się jebać dożywotnio.
Zgłoś
Mocz 2021-11-01, 18:15
0700zglossie napisał/a:

Wydmuchałeś 0.8 miligrama? to po przeliczeniu ok 1.7 promila, i ty mówisz że nic takiego nie zrobiłeś ? Mam nadzieje że prawko pójdzie się jebać dożywotnio.

Nie mówię że nic takiego !!
Zgłoś
Jerzy_Owsik 2021-11-01, 18:16 2
MsVapore napisał/a:

Prawko dożywotnio mam nadzieję. Nie jeździ się po alkoholu idioto.

dennissliwa napisał/a:

Mam nadzieję że w ogóle ci go nie oddadzą skoro po pierwszym razie niczego się nienauczyłeś...

0700zglossie napisał/a:

kurwa nie napinajcie się tak ostro gamonie gdyby nie tacy goście to połowa filmów z wypadkami by nie powstała haha więc brawo dla Pana kierowcy szkoda że nie rozjebales się na drzewie albo kogoś na pasach bo piwko by poleciało gdyby był materiał video
Zgłoś
ARock 2021-11-01, 18:17
Powieś się, państwo coś zyska, rodzina może też, trzeba być kurwą, żeby wsiadać w auto po pijaku
kulturalnie powiem: zdychaj chuju, albo dzsiaj, albo jutr pod celą na haremie. Amen
Zgłoś
MsVapore 2021-11-01, 18:19
Jerzy_Owsik napisał/a:

kurwa nie napinajcie się tak ostro gamonie gdyby nie tacy goście to połowa filmów z wypadkami by nie powstała haha więc brawo dla Pana kierowcy szkoda że nie rozjebales się na drzewie albo kogoś na pasach bo piwko by poleciało gdyby był materiał video

Ciekawe czy byłbyś taki mądry durniu gdyby potrącił kogoś z Twoich bliskich. A życzę Ci tego.
Zgłoś
Sanczer001 2021-11-01, 18:21
Polecam wyjechać do Holandii jak nie chcesz skończyć w pierdlu
Zgłoś
Jerzy_Owsik 2021-11-01, 18:22
MsVapore napisał/a:

Ciekawe czy byłbyś taki mądry durniu gdyby potrącił kogoś z Twoich bliskich. A życzę Ci tego.

życie, przypadki chodzą po ludziach, nie mam bliskich tylko @Suborg mój bliski przyjaciel ale jego to nie dotyczy bo nie wchodzi z piwnicy gdzie nagrywamy filmiki na harda
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem