Kiedyś widziałem na Sadolu ciekawe rozdanie pokera i mi się przypomniało takie cuś, długo tego szukałem.
Ten filmik mnie rozpierdala. Samo rozdanie ciekawe, ale i tak najlepszy komentarz " Jeżuszz Mariioooo, Jeżusssz Mariioooo pikale!"
@demonkuba16, @MichasQ, @cornishon69
W przypadku "remisu" czyli takiej samej figury w kartach (para, trójka, itd.) liczy się kolejna możliwa do uzbierania figura. Czyli: jeśli obaj mieli po parze asów, to gra toczyła się o to, żeby któryś z nich miał kolejną figurę, która dodatkowo będzie lepsza od figury oponenta. A że wyszły 4 piki, to facet z asem pik miał kolor. I wygrał.
malego stacka wiec od paru rozdan wchodzi all-in przed flopem, w koncu trafiam KK wiec calluje go, on ma A10s i trafil Royal Flusha
Bo nasz język ojczysty jest taki trudny, że musisz spolszczać angielskie zwroty? Kurwa "calluje" go? Jesteś jakiś upośledzony czy w pokera grałeś tylko w necie i nawet nie znasz polskich określeń? Pomogę Ci i przetłumaczę na normalny język:
"jeden z graczy już miał mało żetonów więc od paru rozdań wchodzi za wszystko przed flopem, w końcu trafiam K/K wiec sprawdzam go, on ma A/10 i trafił pokera"
Nie wspominając o tym, że nie używasz polskich znaków pokemonie.