Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
A o ruskich ci nie opowiadali czasem? To swołocz nie lepsza od banderowców
Określenie ruska zwierzęciem to obraza dla zwierzęcia. W okrucieństwie kacapom dorównać może Bóg opisany w Biblii. Chociaż zaraz.....: Ile osób zabił Bóg? (2 400 173) . Bozia przy Stalinie to niewiniątko, porównać ją można do Hitlera, który ma na koncie ponad 6 milionów istnień.
Może by gwałcił i rabował razem z nimi. Chuj wie czy ta historia o rodzinie ze Lwowa nie jest wymyślona na potrzeby trollingu
Nawet jeśli to prawda to co z tego? Podczas drugiej wojny zginęło około 3 mln Polaków ( nie licząc 3 mln Żydów) więc praktycznie w każdej rodzinie ktoś zginął z ręki Niemców, Sowietów albo Ukraińców. Gość osłuchał się za dzieciaka i będzie pierdolił swoim wnukom do końca życia o rodzinie której nie znał i wydarzeniach które się działy wiele lat przed nim. Nie pomyśli o przyszłości bo ważniejsze dla niego jest to co było
ukraińcy nigdy nie byli, nie są i nie będą naszymi sprzymierzeńcami
No, waszymi sprzymierzeńcami nie są, kacapski trolu
Może by gwałcił i rabował razem z nimi. Chuj wie czy ta historia o rodzinie ze Lwowa nie jest wymyślona na potrzeby trollingu
Pisz donos do ABW,maseczka już wyjęta z szafy? Za dwa tygodnie epidemia.
Nawet jeśli to prawda to co z tego? Podczas drugiej wojny zginęło około 3 mln Polaków ( nie licząc 3 mln Żydów) więc praktycznie w każdej rodzinie ktoś zginął z ręki Niemców, Sowietów albo Ukraińców. Gość osłuchał się za dzieciaka i będzie pierdolił swoim wnukom do końca życia o rodzinie której nie znał i wydarzeniach które się działy wiele lat przed nim. Nie pomyśli o przyszłości bo ważniejsze dla niego jest to co było
Czasem myślę też o przyszłości i jestem przerażony, że dzisiejsze ameby kiedyś dojdą do głosu.
Fajnie, że w ogóle ogarnąłeś o co mi chodzi.
W którym momencie napisałem o Wołyniu? To nie było jedyne miejsce, gdzie zabijano polaków. Dla mnie to ty jesteś totalnym śmieciem, który żyje obecną chwilą (takim kurwa karaluchem) nie dbającym o dłuższą perspektywę. Jakbyś trochę bardziej wniknął w historię, to może byś ogarnął na temat polsko- ukraińskiej historii. Te kurwy sprzedadzą nas tak szybko, jak tylko będą miały okazję (patrz Węgry). Nie pozdrawiam, cwelu.
Podpinam się, sam mam dziadka urodzonego s Lwowie z dosyć tragiczna historia. Jebac ukrow
Pedały stamtąd codziennie czeszą Sadistica, z resztą robili tutaj nalot nie raz. Jestem pewny, że w OMZRiK siedzą Flodzia, Suborg, Phrontch, oraz inne zakały niszczące ten portal i wrzucające gówno z pizdoka.
mów co chcesz, ale OMZRiK robi czasami dobrą robotę tak jak np, z tym debilem z wrealu24 nie wiem jak on tam się nazywa. Tacy ludzie są niebezpieczni, szczególnie w czasach kiedy PiS masowo produkuje patologię bo normalni ludzie przecież na nich nie głosują, więc osobiście to im nawet mogę sypnąć groszem za ściganie tego psychopaty debila.
Ty długo jeszcze będziesz pierdolił o Wołyniu ? To jest historia, a ruscy walczą z Europą tu i teraz. Przyszłość tumanie jest zawsze ważniejsza od przeszłości, a teraz Ukraińcy są naszymi sojusznikami. Twoje myślenie przypomina myślenie żula który pamięta wszystko z przeszłości, ale jego horyzont myślowy rozciąga się tylko do wieczora. Dlatego zamknij mordę i się w swojej piwnicy jak nie masz pojęcia o świecie
Naród bez historii jest jak drzewo bez korzeni.
Dlatego ty zamknij mordę, bo ruscy nie walczą z Europą. Na razie. Nie zauważyłeś że mają wyjebane, jakby się z putinowcem umówili.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów