📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
2:55 mówi o poniżeniu Radomia, a sam przed kamerą dłubie w nosie..
Niby negatywna bohaterka a niedługo zostanie wykreowana na poszkodowaną jak matka Madzi
poszukiwania ? jedno pytanie, po co ? swoją drogą tak tylko czekałem, który jebnięty dziennikarzyna wyskoczy z takim debilnym pomysłem -.-
FrasQs napisał/a:
moze temu jej nie znalezli bo juz gdzies sobie dynda:DA później popełni samobójstwo jak ta pielegniarka z Angli i wszyscy szydercy będą płakać i smęcić że "Oni nie chcieli".
Bardzo dobrze, zachciało jej się napój zapierdolić to niech się teraz ze wstydu spali. A Radom nie ma się czego wstydzić, w każdym mieście są takie mohery.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów