📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:49
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
A później popełni samobójstwo jak ta pielegniarka z Angli i wszyscy szydercy będą płakać i smęcić że "Oni nie chcieli".
Rozjebał mnie tekst:
"Rozmawiałam nawet na ten temat z bratem. I on powiedział, że żenada. Żenada"
"Rozmawiałam nawet na ten temat z bratem. I on powiedział, że żenada. Żenada"
ja jebie ci dziennikarze to kompletni debile...
memy dla nich to głupie żarty -.- nie no kurwa jasne -.- i to ma być czwarta władza??
memy dla nich to głupie żarty -.- nie no kurwa jasne -.- i to ma być czwarta władza??
Z jednej strony plus dla "Superstacji", że nie pierdoli w kółko o polityce.
Jednak nie można przesadzać z poszukiwaniami i żartami z "chytrej baby" bo jeszcze zrobi się szopka i tragedia jak w przypadku projektu Gr@żyna czy wspomnianej wyżej pielęgniarki z UK.
Jednak nie można przesadzać z poszukiwaniami i żartami z "chytrej baby" bo jeszcze zrobi się szopka i tragedia jak w przypadku projektu Gr@żyna czy wspomnianej wyżej pielęgniarki z UK.
Niech sobie w łeb pierdolnie! Trzymam kciuki za to
Jebło to jebło. Na chuj drążyć temat?
Powodzenia w dawaniu mi łatki.
a ten z 2:55 mowi o wstydzie dla radomia a na antenie dlubie paluchem w nosie, ja pierdole...
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów