📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
38 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:26
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
Heliar napisał/a:
Niebieski - facet
Różowa - kobieta
Żółty - tęczowe coś?
Podoba mi się polityka firmy, łatwo odróżnić i nie ma problemów jak się do kogo zwracać.
Różowa - kobieta
Żółty - tęczowe coś?
Podoba mi się polityka firmy, łatwo odróżnić i nie ma problemów jak się do kogo zwracać.
Żółty to pewnie supervisor, wyjaśnię twoje zwątpienie
Trudno uwierzyć że stoją i się gapią tak się pięknie na lute wystawił w ryj
Dlatego chińczycy nigdy nie zdominują świata, strasznie skurwiona nacja , stoja i się patrza
Od razu wiadomo gdzie doszlo do zdarzenia. Podziwiam ich brak empatii. Przy okazji, maja oni bardzo duza zdolnosc do myslenia logicznego, stad wysokie IQ, ale brakuje im empatii, a co za tym idzie kreatywnosci. Stad tez sa idealnymi maszynami do odtwarzania wynalazkow, a sami nie potrafia nic wymyslic. Tak mi powiedzial kierowca ubera.
Pokolorowani jak pracownicy w Squid Game
Podoba mi się żywiołowa reakcja reszty załogi, szczególnie tych stojących naprzeciwko
garota napisał/a:
Nie jestem pewien jaki poziom osiągnął w Hitmanie, ale kurwa zapomniał że powinien być bardziej przyczajony.
Przecież wyglądał jak wszyscy
Technika duszenia na najwyższym poziomie
Gdyby nie było zakazu używania telefonów w pracy, pewnie wyjęli by telefony i nagrywali do samego końca... A tak znudziło im się patrzenie i kazali ziomkowi dokończyć na zewnątrz, poklepując ochoczo po ramieniu xD
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów