📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
29 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Przed chwilą
Nie jestem pewien jaki poziom osiągnął w Hitmanie, ale kurwa zapomniał że powinien być bardziej przyczajony.
Technika duszenia na najwyższym poziomie
jebany sie zakamuflował nikt go nie widział
Skąd wiedział kogo dusi?
Zaskakuje błyskawiczna i zdecydowana reakcja ekipy. Przyszli sobie popatrzeć, poczekali 40 sekund, po czym zaczęli głaskać napastnika Nawet z pozakrywanymi mordami wiadomo, że to chińczycy, albo inni azjaci.
Ja pierdole jaka znieczulica
uduszony został zwolniony natychmiastowo a duszący będzie kontynuować karierę poza strukturami firmy
Żółty - tęczowe coś?
Podoba mi się polityka firmy, łatwo odróżnić i nie ma problemów jak się do kogo zwracać.
Różowa - kobieta
Żółty - tęczowe coś?
Podoba mi się polityka firmy, łatwo odróżnić i nie ma problemów jak się do kogo zwracać.
Obstawiałem że będzie tak jak to przeważnie bywa u Chinczyków, czyli że reszta będzie miała na to wyjebane i dalej robiła swoje
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów