📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:49
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
Się mówi, nie stójcie w jednym miejscu bo jak bomba pierdolnie to pół firmy pójdzie się jebac. Teraz widzimy ze to prawda.
Najlepszy ten gościu co jeszcze po nich skacze i dociąża Geniusz.
Anal_Intruder_69 napisał/a:
jeszcze po nich skacze i dociąża Geniusz.
też zwróciłem na to uwagę, że wbiegł na ten murek i będzie stojąc na nim ściągał cegły
Anal_Intruder_69 napisał/a:
Najlepszy ten gościu co jeszcze po nich skacze i dociąża Geniusz.
To taka ichnia resuscytacja chyba.
„siedzenia fatalne skutki...”
E tam.
Póki siedział, póty mur stał.
Zaczęło się walić, gdy się ruszył, jakby do pracy.
I to zostało ukarane...
E tam.
Póki siedział, póty mur stał.
Zaczęło się walić, gdy się ruszył, jakby do pracy.
I to zostało ukarane...
robiłem kiedys przy regałach magazynowych. majster mowi młody jak masz mozliwosc to siadaj pierwsza zasada bhp i zrobil sobie z palet stolek idac tym tropem rozumowania tez wziłem palete zeby usiasc a on do mnie co ty robisz młody ty to bedziesz zapierdalał glupi chuj
"tak się kończy ściemnianie..."
Znaczy, że gdyby kopali w tym miejscu rów albo kładli kostkę zamiast ściemniać, to by przeżyli?
Do czwartej może dojść po zamieszkach na granicy polsko - chińskiej.
Piątej raczej nie będzie, bo się z Hindusami dogadamy co do kontroli granic.
Znaczy, że gdyby kopali w tym miejscu rów albo kładli kostkę zamiast ściemniać, to by przeżyli?
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów