📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:49
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
tatuś kupi nowy GPS
Ja pierdole, za dużo informacji do przetwarzania dla prosto myślącego człowieczka więc musiał je zredukować.
"A niechaj narodowie wżdy postronni znają, iż Polacy nie gęsi, iż swój język mają"
Autor posta nie odpowiada za jego treść - jest ona przytoczonym cytatem.
1910-2010 napisał/a:
Gość nie wytrzymał, bo GPS mu się zaciął i go rozwalił
Na chuj oglądać, skoro spoiler gotowy już przed oglądaniem ...
Tez kiedyś używałem gps'ów (tomtom, automapa, sygic, google) i się wqrwiłem bo często świrowały i kupiłem sobie atlas drogowy w Biedronce. Teraz gpsa używam tylko jak chce w jakimś mieście ulice znaleźć, poza miastem tylko zwykła mapa i na znaki patrzeć.
Prawdziwy samochód powinien mieć zegary prędkości i obrotów a nie jakieś pomarańczowe gówno na wyświetlaczu
Po chuj dołączacie takie opisy do filmików? Gdy polecacie film znajomym, też streszczacie im całość głównego wątku?
Kiedyś kolega miał GPS i też wyprowadził go w przysłowiowe "pole". W miejscu gdzie na dobre kończyła się droga, można było pod warstwą liści znaleźć inne nawigacje, bezwładnie pozostawione na otwartej przestrzeni.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów