Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Dwa dni temu wracałem z pracy i zdjęcie zrobiłem bo „taka ładna” 🙉
W przyszłym roku(w zasadzie w tym) chuja dostaniecie w tym Raciborzu nie choinkę ! jak jej uszanować nie potraficie !
[ Dodano: 2025-01-01, 13:52 ]
Jest to normalne zachowanie.
Jesteśmy państwem sezonowym, więc we krwi mamy i stynkty koczownicze.
Koczownik nie przywiązyje się do miejsca, bo wie, że jutro będzie gdzie indziej. Zasoby, których nie zabiera że sobą mysi zniszczyć, aby nie wpadły w ręce innego, konkurencyjnego plemiona.
I to wszystko, zagadka zachowania polaków rozwiązana.
Sadol uczy I bawi.
Co ty kurwa pierdolisz !
Polska na tych ziemiach od ponad 1000 lat ! a Moi( bo po tym twoim wpisie nie wiem czy twoi) przodkowie od 5000 lat tutaj są !
Od co ! Kurwa jego mać !!!
Koczownik nie przywiązyje się do miejsca, bo wie, że jutro będzie gdzie indziej. Zasoby, których nie zabiera że sobą mysi zniszczyć, aby nie wpadły w ręce innego, konkurencyjnego plemiona.
Sadol uczy I bawi.
Przestań pierdolić...
Sadol uczy I bawi.
Twoja stara codziennie koczuje w innym burdelu. Takie pierdolenie może mieć posłuch tylko u was w rosji. Większość naszego społeczeństwa dba o wspólne dobro i zachowuje się całkiem porządnie, tylko że tacy nie przykuwają niczyjej uwagi i nie zapadają w pamięć w przeciwieństwie do marginesu którym jest patologia która zdarza się wszędzie a u nas jest jej stosunkowo mało.
Może faktycznie wojna by się przydała
[ Dodano: 2025-01-01, 15:02 ]
Przestań pierdolić...
Nie przejmuj się nim. Życie samo zweryfikuje wszelkie mądrości, już niedługo 🫠
Dwa dni temu wracałem z pracy i zdjęcie zrobiłem bo „taka ładna” 🙉
Obie wersje mają swój urok
1. GRU opłaca jakiś odpad społeczny, żeby podpalili.
2. Inny odpad społeczny wchodzi na wykop, Sadistic i inne i wkleja, że to Ukraińcy.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów