Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
U nas ukraincy ogołocili choinkę z igieł i ukradli wszystkie lampki w kolorze niebieskim. Resztę zostawili
Wyobrażacie sobie ?
Zjebana mentalność, wszystko muszą niszczyć, spalić albo nabazgrolić szprejem po ścianach.
Patusiarskie społeczeństwo, wcale się nie dziwię, że nikt nas na traktuje normalnie.
Jest to normalne zachowanie.
Jesteśmy państwem sezonowym, więc we krwi mamy i stynkty koczownicze.
Koczownik nie przywiązyje się do miejsca, bo wie, że jutro będzie gdzie indziej. Zasoby, których nie zabiera że sobą mysi zniszczyć, aby nie wpadły w ręce innego, konkurencyjnego plemiona.
I to wszystko, zagadka zachowania polaków rozwiązana.
Sadol uczy I bawi.
Kiedyś byłem przejazdem w Czechach, jakie moje zdziwienie było jak zobaczyłem na przystanku autobusowym donice z kwiatkami. Pomyślałem, przecież w Polsce to zaraz zniszczą lub rozkradną.
Kiedyś byłem przejazdem w Czechach, jakie moje zdziwienie było jak zobaczyłem na przystanku autobusowym donice z kwiatkami. Pomyślałem, przecież w Polsce to zaraz zniszczą lub rozkradną.
Ukraińcy podpalili
U nas ukraincy ogołocili choinkę z igieł i ukradli wszystkie lampki w kolorze niebieskim. Resztę zostawili
Wyobrażacie sobie ?
Z igieł zrobią pociski rozpryskowe.
Jest to normalne zachowanie.
Jesteśmy państwem sezonowym, więc we krwi mamy i stynkty koczownicze.
Koczownik nie przywiązyje się do miejsca, bo wie, że jutro będzie gdzie indziej. Zasoby, których nie zabiera że sobą mysi zniszczyć, aby nie wpadły w ręce innego, konkurencyjnego plemiona.
I to wszystko, zagadka zachowania polaków rozwiązana.
Sadol uczy I bawi.
Gadasz jak okupanci. Po pierwsze jeszcze nie było wiadomo czy Polacy. Po drugie mamy duzo gości z.imnych krajów. Kultury trzeba się uczyć. Po trzecie zaraz od 2026 dostaniesz takie dzikie plemiona Merkel, że zatęsknisz.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów