📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
34 minuty temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:26
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
Fokus, a To nie przypadkiem ten co skoczył z dachu?
Wiecie bo wstrzyknięciu marihuany wkręcił sobie, że jest smokiem czy kimś takim i umie latać, a co więcej wkręcił sobie, że jest raperem. o.O
Wiecie bo wstrzyknięciu marihuany wkręcił sobie, że jest smokiem czy kimś takim i umie latać, a co więcej wkręcił sobie, że jest raperem. o.O
Też bym nie zapłacił za "Fokusa". Ford gówno wort, blacharka i zawiecha się strasznie sypie.
Rock.
@up udowodniono naukowo, że takie teksty są wrzucane przez kryptopedałów.
Nie tylko w Rawiczu go nie lubią...
Spierdalać od Rawicza bo mieszkam niedaleko ale prawda taka że złodziej więcej niż dziwek w burdelach
A co do niezapłaconego koncertu to weźcie pod uwagę, że organizatorami byli ludzie z Góry (dolnośląskie) i to oni nie zapłacili przynajmniej wiadomo czemu imprezy u siebie nie zrobili
A co do niezapłaconego koncertu to weźcie pod uwagę, że organizatorami byli ludzie z Góry (dolnośląskie) i to oni nie zapłacili przynajmniej wiadomo czemu imprezy u siebie nie zrobili
rawicz to jebana dziura
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów