Udałem się wczoraj do jednej z droższych restauracji w mieście. Po wejściu podszedł do mnie jakiś murzyn w garniturze pytając, czy może wziąć mój płaszcz. Nie powiem, nie widziałem jeszcze złodzieja z takimi manierami.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
kelner niewolnik... a Ty od razu od złodzieja
@up Bardziej szatniarz-odźwierny
Dzieło życia furry-futrzaste-slicznotki-vt147393,1485.htm#3448570
Post #500 baltimore-vt357642.htm#3961482
Post # 250 furry-futrzaste-slicznotki-vt147393,1065.htm#3313379Dzieło życia furry-futrzaste-slicznotki-vt147393,1485.htm#3448570
Post #500 baltimore-vt357642.htm#3961482
Szczerze powiem że wkurwił mnie kiedyś widok w pewnej warszawskiej restauracji bo kelner w niej to był po prostu murzyn, taki zwykły czarny murzyn który pewnie nawet nie był kelnerem z zawodu i do mówił łamaną polszczyzną. Wkurwiło mnie to niesamowicie, przecież można by na to miejsce zatrudnić jakąś ładną Polkę żeby było czym wzrok nacieszyć ewentualnie jakiegoś goscia który po naszemu mówi perfect. Ale nie kurwa, lepiej zatrudnić murzyna bo postepowa europa i trzeba brac z nich przykład no ja pierdole.
@Sowa
Może właściciel zatrudnił swojego murzyna, bo bawełna jeszcze nie wyrosła, to żeby na darmo nie żarł, popracuje trochę.
Może właściciel zatrudnił swojego murzyna, bo bawełna jeszcze nie wyrosła, to żeby na darmo nie żarł, popracuje trochę.
@2up warszafffffffffka to taka antena, ktora ma za zadanie wysylac fale spierdolenia marksizmu kulturowego na cala Polske, jako stolyca i wzor do nasladowania. Najwieksze skupisko agentury, trolli i lewackich idiotow. Niestety neomarksisci zapomnieli, ze kazdy w tym kraju smieje sie z tej wiochy i nikt nie ma zamiaru ich nasladowac.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów