18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft (3) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 18:08
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:23
karimurararichi 2024-11-03, 22:55 1
Hetman_Wielki napisał/a:

ciekawe za co go zaje...l, byl lepszy w robocie czy o babe poszlo?

pewnie chrapał, ja też bym tak zareagował
Zgłoś
PabloSkills 2024-11-03, 23:28
Chyba był zazdrosny.
Zgłoś
a1lp2ha3 2024-11-03, 23:29
Wszyscy tak bronią deepu a może nie umył rak jak kroil mięso każdy by się wkurwił

Szukajcie a znajdziecie
Zgłoś
Megatrans666 2024-11-03, 23:29
Bardzo nie eleganckie zachowanie.
A poza tematem w jakim oni żyją kurwa burdelu żeby w pięciu typa spać w warsztacie.
Zgłoś
Wacław 2024-11-03, 23:30
wiesiekbyk83 napisał/a:

czyli ze co, jutro do roboty nie przyjdzie?
a jak chlodno od betonu idzie na takim giga kacu..m marzenie

Oj pięknie chłodno, ogóreczki papryczka sałatka szwedzka wszystko jest kocykiem się przytulę i fajnie jest
Zgłoś
PanJacekPierwszy 2024-11-03, 23:48 2
420710247365 napisał/a:

Biedny Deepu. Chłopaczyna z biednej rodziny z wioski, pojechał do miasteczka zarobić trochę siana ciężką pracą w warsztacie bo nie dość że biedni to jeszcze rzeka im chatkę zabrała i mieszkali w lepiance prowizorycznej a w robocie co, 2 miesiące popracował w trudnych warunkach i skurwysyn Mukesh psychopata go zapierdolił żelastwem we śnie. No kurwa. Sam wyjechałem do innego kraju bo w Polsce było ciężko wtedy i różnie się nieraz spało, mieszkaliśmy w kilku w jednym domu, różni tam ludzie się przewijali, lepsi i gorsi ale o życie się nigdy nie bałem. Widocznie w Indiach jest bandytyzm.

Ja teraz właśnie jestem w Niemczech na robocie i już jednego musiałem pogonić bo właśnie na takiego mukesha wyglądał

I bóg stworzył kobietę 669226292
Zgłoś
JanzDukli Wczoraj 0:48
Hetman_Wielki napisał/a:

Głośno chrapał
Zgłoś
Keta271 Wczoraj 0:57
@Flodzia

Tobie się pewnie marzy taki tatuś
Zgłoś
silwerbalk Wczoraj 1:27
Hetman_Wielki napisał/a:

Ja daje że o kasę poszło ..... Jak nie wiesz o co to piniondze
Zgłoś
S.Cat Wczoraj 3:00
Mnie dziwi bardziej zachowania chłopa co nie spał.Ciekawe o czym rozmawiali, chłop ewidentnie płakał czy coś.
Zgłoś
Madzia123 Wczoraj 6:59
I cyk L4
Zgłoś
leonidkacap Wczoraj 8:12
zdzich napisał/a:

ale jak ładnie najpierw się rozciągnął aby nic nie naciągnąć a potem przeszedł do działania

najważniejsza jest rozgrzewka każdy trener Ci to powie
Zgłoś
Latissimus Wczoraj 9:27
Dramat, zapierdalają za grosze i jeszcze muszą spać na podłodze w robocie.
Zgłoś
FulTun Wczoraj 10:11
W dawnych czasach takich morderców poddawano sesji głodowej, lewatywie. Później karmiono ostrygami i wkładano do ogromnej beczki z gnijącymi owocami morza w której dodatkowo znajdowało się mięso osoby chorej na cholerę. Taka mieszanka wyważała bakterię Vibrio vulnificus . Beczkę wywożono daleko po za cywilizację i zamykano w jaskini i uwalniano więzy . Do jaskini wrzucano mu jedzenie . Coś jak ZOO . I tam bakterie robiły swoje. A odwiedzający krzyczeli NOMA trzymając w rękach lustra.!
Były owszem inie wymiernie gorsze kary ale zarezerwowane tylko dla złodziei świątyń.
Zgłoś
killua Wczoraj 10:24
moze mieli wspolny projekt do zrobinia do szkoły i tamci sie opierdalali.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów