📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:19
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Przejrzałem go. On po prostu w ten sposób chciał podgłosić radio, wszyło mu to w świetnym ruskim stylu
Dziś jadąc trasą Kraków-Kielce E7 wymijałem około 60 samochodów (bez mała) na Rosyjskich blachach w różnych odstępach czasowych, o dziwo wszyscy jeździli przepisowo Nie wie ktoś co mogło być przyczyną takiego nalotu Jakaś impreza ?
@up wymijałeś, mijałeś, omijałeś czy może chodziło Ci o wyprzedzanie? Bo skąd podczas mijania możesz wiedzieć, że jadą przepisowo?
@up przykro mi jeśli nie wiesz co to jest wymijanie, bo w przepisach ruchu drogowego nie ma czegoś takiego jak mijanie, no chyba że światła w samochodzie mogą być mijania. A co do przepisowej jazdy to nie wyprzedzali na ciągłych, nie jeździli bokiem, tyłem, na 2 kołach i po 150 km/h, stanu trzeźwości nie badałem.
Wszystko czy jeszcze coś mam Ci wytłumaczyć, z mojego niezrozumiałego postu ?
Wszystko czy jeszcze coś mam Ci wytłumaczyć, z mojego niezrozumiałego postu ?
To wszystko, dziękuje.
Od 0.35
jeden osiem L robi karierę w Rosji ... ciekawostka
Johny B napisał/a:
Dziś jadąc trasą Kraków-Kielce E7 wymijałem około 60 samochodów (bez mała) na Rosyjskich blachach w różnych odstępach czasowych, o dziwo wszyscy jeździli przepisowo Nie wie ktoś co mogło być przyczyną takiego nalotu Jakaś impreza ?
Coś jest na rzeczy. W południe na Starym Mieście i Kazimierzu rosyjski słyszałem prawie tak często jak polski. Oby tylko nie przyszło im do głowy siedzieć aż do 18.01 i świętować tamtej rocznicy bo miasto może tego nie wytrzymać.
kasyk. jakby tak nie machał kierownicą to by otarł się o ładę i wyprostował elegancko kurs, a tak powiozło, załapał feralnie krawężnik i cały wóz poszedł wpizdu
do dziś dzień nie pojmę fenomenu włączonych wycieraczek po stłuczce ^^
ellsworth napisał/a:
Coś jest na rzeczy. W południe na Starym Mieście i Kazimierzu rosyjski słyszałem prawie tak często jak polski. Oby tylko nie przyszło im do głowy siedzieć aż do 18.01 i świętować tamtej rocznicy bo miasto może tego nie wytrzymać.
Prawosławni mają zaraz święta Bożego Narodzenia. A od kilku lat upodobali sobie Zakopane jako miejsce libacji i wypoczynku. Dlatego u krakusów teraz tyłu Rosjan.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów