Z ich kamerkami będzie ciekawa zima!
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 19:40
Przez chwilę myślałem, że to Matiz, ale równie szybko skojarzyłem fakty - Matiz, wyprzedzanie, chyba kupy liści na poboczu...
nie no kurwa czegos takiego niedawaj juz, rzadkie jak moja kupa po bigosie...powinien byc juz jakis prog okreslony co do filmikow z rosji.
tam śnieg nigdy nie topnieje, toż to SYBIR
Tfu! Pierdolony Matiz.
Teraz nic nie umknie sadistikowi, nawet najmniejsza kolizja będzie wychwycona.
NobliwyWojak napisał/a:
Przez chwilę myślałem, że to Matiz, ale równie szybko skojarzyłem fakty - Matiz, wyprzedzanie, chyba kupy liści na poboczu...
Kupy liści to może być omijanie.
A facet nawet trąbi, żeby było wiadomo, że wyprzedza, a tu mu tak zajeżdża
Zarzuciło jakby miał awarię ABS.
cysio0407 napisał/a:
Kupy liści to może być omijanie.
To Rosja, więc tam kupy liści żyją własnym życiem i chodzą własnymi ścieżkami.
pewnie jakas baba... jak dotad na 3 sytuacje takie ktory mogly spowodowac wypadek smiertelny w skotkach, 3 razy to byly baby... wiec ot nie jest stereotyp
powinien zapie+dolic w tego matiza gosc by sie nauczyl od czego sa lusterka
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów