Tak jak wcześniej w innych postach pisałem. Za darmo w mordę się nie dostaje.
Wkurwić obsługę prosta rzecz, ale żeby wkurwić właściciela to już trzeba mieć umiejętności. Hasło "klient nasz pan" działa w pewnych granicach. Tu paniusia i jej książe musieli je przekroczyć. No i za to z buta dostała.
no chyba cię pojebalo
Wkurwić obsługę prosta rzecz, ale żeby wkurwić właściciela to już trzeba mieć umiejętności. Hasło "klient nasz pan" działa w pewnych granicach. Tu paniusia i jej książe musieli je przekroczyć. No i za to z buta dostała.
Właściciel wyprasza tych co przekraczają granice, a nie napierdala jak ten wieśniak xd nie wiem gdzieś ty się uchował
Kto to jest ten "Palic"? Tak wołają "Palicu, Palicu".
Nosz kurwa tak tępyś czy zgrywasz się? „Dzwanić na palicju” na co Ci to brzmi? Chyba że masz wadę słuchu, wtedy sory.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów