📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Jak przy kłótni poszedł po saszete powinien już wiedzieć że coś się święci.
Uszami wyobraźni (!) słyszę pedalski głos:
— Czekaj no ty, niedobry, ty zbóju,ty zbóju, co ty mi robisz, co ty mi robisz, paskudo, czekaj, tylko z pederastki wyjmę mój pistolecik...
(od ~39. sekundy)
No i [i]mużyka ubił[/i[], ale pederastki nie zgubił.
— Czekaj no ty, niedobry, ty zbóju,ty zbóju, co ty mi robisz, co ty mi robisz, paskudo, czekaj, tylko z pederastki wyjmę mój pistolecik...
(od ~39. sekundy)
No i [i]mużyka ubił[/i[], ale pederastki nie zgubił.
Jak zobaczysz Teletubisia z torebką, to wiedz że coś się dzieje
Ruscy mają we łbach jak w tym barze. Pijacki gowno a w głębi pedalskie saszetki.
Tylko baba pomyslala o tym zeby pozbawic go dostepu do pistoletu. Wiecej rozumu niz te wszystkie kacapskie bezmozgi.
Maniecky napisał/a:
To akurat dziwne nie jest, faceci i baby mają mniej więcej takie samo średnie IQ, za to faceci mają większy mnożnik do odchylenia:Tylko baba pomyslala o tym zeby pozbawic go dostepu do pistoletu. Wiecej rozumu niz te wszystkie kacapskie bezmozgi.
- większy procent zarówno idiotów jak i geniuszy
- w Kitaju czy Izraelu (duży rasowy bonus) faceci są bardziej na plus
- zaś jak widać w Kacapstanie gdzie są sami debile, to baby są bardziej inteligentne. Oczywiście kacap samica to wciąż kacap, ale nie osiąga takich bezdennych rezultatów jak samiec.
jak zawsze, ten najgłośniejszy jest najbardziej wystraszony i najmniej zrównoważony, a jednocześnie najbardziej skory do użycia nieadekwatnej broni
Co ciekawe, odstrzelił nie typa, który go zaatakował, ale innego typa z torebka ;-P
Tak w ogóle to gość chyba zastrzelił nie tego typka do którego mierzył, tak to wygląda. Gość pójdzie siedzieć lub trafi na wojnę z brakiem spełnienia i wstydem (przypałem) tak dużym, jak od Warszawy do Nowego Yorku
W takiej pedalskiej torebce niósł ze sobą pistolecik.
U nas też pełno dorosłych facetów nosi takie pedalske torebki.
U nas też pełno dorosłych facetów nosi takie pedalske torebki.
Zakaukaziak jebaniutki, jeszcze nie trafił.
Jaka tam kłótnia, drobna sprzeczka zaledwie.
No, na drugi raz dynamikę poprawić. Zapraszam na szkolenie...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów