"Premier Hiszpanii Mariano Rajoy został uderzony w twarz przez 17-latka. Polityk robił sobie pamiątkowe zdjęcie z chłopakiem, gdy nagle otrzymał cios.
Całe zajście miało miejsce podczas spotkania premiera z wyborcami. Chłopak zapewne nie należał do sympatyków Rajoya, który stracił sporo poparcia w związku z dużym bezrobociem oraz przeforsowaniem prawa, które ogranicza prawo Hiszpanów do protestu oraz karze za przejawy niezadowolenia."
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
k🤬a "kara za przejawy niezadowolenia"? To jakaś druga Korea Północna?
P................G
2015-12-18, 11:22
Nie, to po prostu Unia Europejska.
b................r
2015-12-18, 11:40
To dopiero początek. Jeszcze trochę ten eurokołchoz podziała i ludzie jak się wk🤬ią to wszystko naraz jebnie.
DMT
2015-12-18, 13:55
nowynick napisał/a:
To jakaś druga Korea Północna?
Nie.Druga Polska.
A................t
2015-12-18, 14:12
Pewnie dlatego nasze rządy stawiają babę na miejscu premiera. Babie trochę głupio w ryj dać.
l................s
2015-12-18, 14:33
piekna sprawa. szkoda, ze komorofskiemu nie zaj🤬i tym krzeslem
Ale kozak z typa. Teraz co noc będzie go budzić taki cep..
J................B
2015-12-18, 15:31
rudemu przydałoby się takie selfi
"przeforsowaniem prawa, które ogranicza prawo Hiszpanów do protestu oraz karze za przejawy niezadowolenia"
Wiwat unijna postepowa demokracja i wolnosc slowa hahahah.
Tak powinien być traktowany każdy socjalista
h................o
2015-12-18, 17:00
Aqualinespirit napisał/a:
Pewnie dlatego nasze rządy stawiają babę na miejscu premiera. Babie trochę głupio w ryj dać.
A to niby dlaczego? Mamy równouprawnienie.
Ma chłopak jaja, bo głupi raczej nie jest. Szkoda że u nas Tuskowi nikt tak nie wyk🤬ił.
T................m
2015-12-18, 17:59
@Aqualinespirit Kobiety się nie bije ale k🤬ie w ryj zawsze wyj🤬 można
Aqualinespirit@Mnie nie

jak spotkam to wyp🤬olę jej w kły.