📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:51
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
metallica -piwko
Kriski {rzy angel of death, faktycznie, szczęka opada.
Choć Tomek A. mógłby się wkurwić za bałwana na wokalu.
Choć Tomek A. mógłby się wkurwić za bałwana na wokalu.
@up Co ty kurwa nie powiesz?
ja rozumiem, że 5 lat temu to niektórzy jeszcze IE nie ogarniali, ale ile razy można to samo oglądać??? wiem, że nie każdy musiał widzieć, że codziennie ktoś odkrywa 'nowy' kawał sprzed 20 lat, ale czy koniecznie musi się tym publicznie dzielić? Patrzysz na film, widzisz że dodany 4 lata temu, to dalej myślisz, że coś odkrywczego znalazłeś? Jak wół napisane wielkimi literami, że 200 000 ludzi widziało tylko w tym linku, a tu się kurwa Kolumb znalazł...
ja rozumiem, że 5 lat temu to niektórzy jeszcze IE nie ogarniali, ale ile razy można to samo oglądać??? wiem, że nie każdy musiał widzieć, że codziennie ktoś odkrywa 'nowy' kawał sprzed 20 lat, ale czy koniecznie musi się tym publicznie dzielić? Patrzysz na film, widzisz że dodany 4 lata temu, to dalej myślisz, że coś odkrywczego znalazłeś? Jak wół napisane wielkimi literami, że 200 000 ludzi widziało tylko w tym linku, a tu się kurwa Kolumb znalazł...
Zapodam klasyka
Muyzyka: Trans Siberian Orchestra - Wizards In Winter
Muyzyka: Trans Siberian Orchestra - Wizards In Winter
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów