17 lat dziewczyna miała gdy doznała potrącenia zebrą krocząc, więcej już nie będzie miała gdyż umarła od tego wypadku.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 8:40
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 19:40
Najgorsze jest to, że ciągle patrzyła się na auto, nie wiem kiedy zrodziła się u niej myśl, że umie biegać szybciej od auta, wystarczyło stanąć...
Piękny wystrzał
Łeb jej odpadł?
Czasami lepiej zrobić krok w tył niż trzy do przodu
zjebala. stanela na chwile i podjela chujowa decyzje o ucieczce.
Dlaczego Ci ludzie sadiastica zawsze muszą zapierdalać, na widok auta, do przodu zamiast skoczyć jak unikiem w bok jak ludzie w San Andreas na widok bliskiego kontaktu z naszym autem (nie, nie wprost pod koła). Do większości szkół bym podal przypadki tutaj znajdujące się, ucza jak cholera, ja się czasami rozglądam pisiont razy zanim przez drogę przejdę i słuchawki ściągam... Debile, kurwa debile...
Chyba kiepsko oceniła prędkość z jaką się zbliżał
kokos_123
W poprzednim życiu była sarną
W poprzednim życiu była sarną
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów